![]() |
|
Hararet Normal Mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 Saat 12:25 |
|
2000 model 206 RG 1.6 90 hp 8v + LPG'li aracım var. Şehir içinde genelde hararet 90'nın üzerinde. Hararet değerim normal mi yoksa normalin üzerinde mi? Aklıma takılıyor hep sormak bugüne kısmetmiş.
|
||
![]() |
||
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet normal arkadaşım hararet eğer ki bu kadar yükselmesini istemiyorsan termostatı değiştir 70 c de açanlar var diye biliyorum
|
||
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
termostatı değiştirsek fanın erken açılmasının araca bi zararı filan olur mu ki? |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sebebini aramak daha mantıklı olur..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Normaldir. 90'in altina inmesi veya kirmizi bolgeye cikmasi anormaldir. 70 lik termostat taktirabilirsiniz ancak bu fanin erken acmasini saglamaz. 70 lik termostat takilmasi durumunda yakit sarfiyatiniz bir nebze artacaktir.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
![]() resmi internetten buldum mesela bu kadar yükselmiyor ama en dip siyah yere gitmediği sürece korkulacak bir şey yok değil mi
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Normaldir
![]() |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
110 dereceden fazla bence normal değil
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
aşırı sıcak yoksa hararet 100 ü geçince sıkıntı olur arkadaşım normal değil pek hele o resimdeki hiç normal değil.anormalinde anormali.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
Saniyorum arkadaslar resmin altindaki yaziyi gormediler.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Sayın yönetici beni kastederek söyledıysen gördüm tabiki o resmın arkadaşa ait olmadığını bılıyorum Hararetin 90 nın üzerinde sorun olmıcağını 100 ü geçtikten sonra şüpelenilmesi gerektiğini söylüyorum. . |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
Sayin samet ![]() Ben onu SDYMZ arkadasimiza yazmistim aslinda. Düzenleyen koliva - 09 Haziran 2013 Saat 18:07 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar benimkisi 90-100 arası seyrediyor. nette de resim bulunca ekleyim istedim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ALBATROS06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: bune Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ALBATROS06
|
slmlar bende 2001 206 xt var bu araçlar sıcak çalışıyor. aracın orjinali bu korkmayın bişiy olmaz. ayarıylada oynamayın boş yere aracın düzenini bozmayın :=)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
sıcakkanlı araçlar ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
peki, soru 2 :D
bendede 90 a çıkana kadar sorun yok ancak biraz hızlandığımda 90km, 100km hemen resimdeki yere düşüyor bu nedendir, yani hava kış olsa anlarımda cehennem sıcağında bile bu böyle.. ha biraz devirli kullanırsam bu olay çok oluşmuyor. ![]() Düzenleyen errör - 07 Ağustos 2013 Saat 01:23 |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
ahmetemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetemir
|
yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyordum sorularıma başlayayım bu son fotoğraftaki 2. soru aynı sorun bendede var normalde düzlüklerde 70 e düşüyor 150 160 çıktımmı 90 da duruyor klima+rampa çıkarken son kırmızının önündeki çizgiye kadar geliyordu korkuyordum ha hararet yaptı yapacak diye sonra kitapçıktan bakmak aklıma geldi bi baktım fotoğraftaki kırmızı çizgi ile o son kırmzının önündeki ara normal sıcaklık değerleridir yazıyor şaşırdım ilk defa görüyorum bu kadar sıcak çalışan bir araba çok araba değiştirdik ama bu kadar sıcak hiç görmemiştim ayrıca fana müşürlere felan baktırdım sıkıntı yok hatta şuda bi garipki 90dan sonraki çizgide fan 1. kademede devreye giriyor bir sonrakinde 2. kademede açıyor demedik ustalarla yani peugeotların tamamına yakınında yüksek hararet ile kullanılıyor
|
||
307sw 1.6 hdi 110bg 2005
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |