|
ince stepne |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 Saat 10:14 |
|
Arkadaşlar lpg uygulamasından sonra daralan bagajımıza ince stepne almayı düşünüyorum.
205.55.16 jant lastik ölçülerim 4x108 bijon aralığım. Bu ölçülere uygun İNCE STEPNE arıyorum. |
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ya benim orjinal jantlar 13'' ama orjinal stepneyi 15'' koymuşlar. Garip geliyor bana.
Orjinal lastik ebatları; 165/70/13 Orjinal stepne lastik ebatları; 115/70/15 Neyse dile getirmek istedim. Umarım bulursunuz istediğiniz özelliklerde. İyi günler. |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.hepsiburada.com/liste/ajs-mini-stepne-yedek-lastik-tum-binek-arac-ebatlarina-uygun/productDetails.aspx?productId=otysf555270&categoryId=259720
Burda var satın aldıktan sonra arayıp lastik ölçülerini alıp ona göre gönderiyorlarmış Düzenleyen Serkan - 09 Haziran 2013 Saat 11:37 |
||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
pahalıymış yahu 2 tane lastik alırım ben o paraya
|
||
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok pahalı bu..
|
||
|
||
dream
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Upward's
|
||
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Normal değerler. Stepnenin aynı ölçülere sahip olması gerekmez. İkisininde yerden yüksekliğine baktığınızda ufak bir boy farkı olur o da sizin stene 3mm daha havada kalır |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
DH de bir kaç arkadaş yeni aurise LPG simit tüp takdırdılar Mevcut stepnelerini verip üzerine 150tl verdiler ve bu ince stepneden aldılar. Pahalı bir melet ama yer açısından çok işe yarıyor |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |