![]() |
|
207 de hız sabitleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 Saat 01:17 |
Merhaba dostlar,
Dün gün boyu okul projesi için şantiye idim bugün tüm gün uyudum. Anca dinlenebildim. Öğleden sonra arabayı (206+) ı bir güzel yıkadım şantiye de 1cm toz kapladı. Cıncık gibi yaptım inanının malzemelri toplarken sağnak başladı nasip dedim. Neyse ![]() Malum geçen hafta kuzenime 207 aldık. 2011 model trendy. 1.4 hdi 70hp olan. Motpru 206 ile aynı zaten. Ben olduramadım bari buna deneyelim dedik. Hız sabitleme takalım diyoruz. Önceden deneyen oldu mu ? PP2000 mi yoksa diagbox mı lazım ? Deneyen ve fikri olan paylaşırsa sevinirim |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 206 için çok araştırma yapmıştım Ali biliyosun, 207 için taktıran en az 10 kişi ile görüşmüştüm çoğuda Ankarada ABC ve GÖRAL'da taktırmışlar, fiyatları yanlış hatırlamıyorsam 2011'de göralda parça dahil 150 TL 2012'de abc otoda 250 TL'ye taktırmışlardı. Program olarak ne kullanıyolar bilmiyorum ama diagbox diye tahmin ediyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
1.4 70liklerde sıkıntı yoksa muhakkak taktırırız. Kol olsun yeter ![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sıkıntı yok Ali takılıyor, hatta 206'ya takarken bile pp2000'den aracı 207 olarak seçiyoruz pp2000 aracı 207 olarak görüyor cc menüleri öyle çıkıyor, 206 olarak seçince cc menüleri çıkmıyor.
|
|
![]() |
|
Abi anılarım depreşti valla. 206+ ölsem gitsem yine yapacam onu bir gün ![]() Amcamla bir konuşuyumda benim yurt dışıdnan getirttiğim model + işçilik fiyatı araştıryım olmadı hepsini arayım tek tek sorayım. |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Bugün ben de 307 mi 2.5 saatte iç dış her yerini güzelce yıkadım akşama keçiörene geçer geçmez sağanak yağmur başladı :)
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Diagbox. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |