![]() |
|
ön kaputta sarı boya |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 Saat 01:01 |
Merhaba arkadaşlar ben izmirde oturan birisiyim ama bi kaç aylığına arabamla istanbula geldim gelmez olaydım ilk başta aracım park halinde biri gelip arkadan vurmuş kaput kapısı açılmıyor ve bu sabah fark ettim bizim burda dolmuş şöförü biri var adam garaj kapısına zincir yapmış ve zinciri sarı boyaya boyamış ama gelin görünkü hangi öküz diyeyim artık fırçasını getirip arabanın kaputuna koymuş ve boya olmuş ve üstüne üstük boya aşağı doğru kaymış fazla birşey yok ama es gecilecek gibide değil şimdi sizden bi ricam olacak aracı benim gibi boyanan arkadaşlar vardır muhakkak ben bu boyayı nasıl çıkarırım aracın boyasına zarar vermeden?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harbiden şanssızlıklar peşpeşe gelmiş :D
birincisi kaput kilidin sıkışmış olabilir kaputu açmadan önce üstten biraz bastır kilidin olduğu yere sonra sen bastırırken birisi kaput mandalını açsın öyle bir dene boya meselesi içinse ince pasta ile kolayca çıkması lazım ama pastayı yaparken sadece o alanı (nasıl bir alan bilemiyorum) pasta yaparsan diğer kısımlarla çok az bi ton farkı oluşabilir bunu göz önüne alarak çok bastırmadan en ince pastayla hafif şekilde uygulama yap geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun pasta ile çıkar boya yanlız ton farkı yapar bıraz komple pasta cila yapın boya değmiş yüzeyi siz yine ucuz kurtulmuşsunuz bızım burda adamın tekinin arabasını sprey boya ile A dan Z ye her yerını boyamışlar siyah boyayla yazılar yazmışlar adam komple boyatmak zorunda kaldı aracını dengesız çok bahsettığım olay kasıtlı belli ama sızde bı duşunun kasıtlı yapılmış olabılırmi kım yaptıysa boyayı yapan belliyse arayın hakkınızı çok sınır olurum böyle şeylere ben .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benim ön panjura değmişti öyle bi boya nasıl olsa plastik kısım diye risk alıp tinerle silmiştim çıkmıştı, panjurun boyasına da zarar vermedi.
|
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
ya kaput sıkışmadı arka bagaj kapısı sıkıştı valla dengelimi dengesizmi bilemem orasını hocam hafif bi aseton la silinebilirmiş diye duydum su ile karıştırıldığında boyayada zarar vermiyormuş varmı bi bilginiz?
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Bu nasıl bir bedeviliktir yahu :)
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne adamlar var bulup bi güzel pataklıcaksın. fırçanın arabanın kaputunun üzerinde ne işi var
![]() |
|
![]() |
|
Valla bedeviliğin bu kadarı zaten ama size şunu söyleyeyim izmirdeydim arabama daha bir çizik atılmadı istanbula geldim size yemin ederim arabayı kullanmak istemiyorum artık ya
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
serkan arkadaşın dediği gibi tinerle silmeyi dene bence gerçek boyan orjinalse sıkıntı olmaz hatta sarı boya çok tazeyse benzin veya ispirtoda kullanabilirsin silmek için
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok hafif bir şekilde su zımparası ile üstten bastırmadan yumuşakça bir dene bakalım dostum belki bi nebze çıkar..Resimlerini ekleyebilir misin? görsel olarak belki daha yardımcı olabiliriz..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |