![]() |
|
Bakım geçmişi hakkında İTALYA' ya mail attım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2013 Saat 21:01 |
|||||||||||||
Aracımın geçmişte serviste gördüğü bakımları ve varsa tamiratları merak ediyorum. Kısacası geçmişini merak ediyorum. Şase no' dan bu görülebilir mi? Herhangi bir Peugeot Yetkili Servisi bana bu istediğim bilgileri verebilir mi?
Araç bana İtalya' dan geldi. İlk sahibi aracı İtalya Bergamo' daki F.LLi BETTONİ' den almış. Ben de aracın şase no' sunu verip ve bütün bilgilerini de maile ekleyerek yolladım. İngilizce ve italyanca olarak yazdım. İstediğim bilgileri verip veremeyeceklerini sordum. Umarım İlgilenirler. Böyle bir bilgi alma şansım sizce nedir? ![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
Adamların çalışma saatlerine hayran kaldım. Ohh Oh. Umarım haftaya cevap gelir.
Adres: Via Piò, 20, 24062 Costa Volpino Bergamo, İtalya Telefon:+39 035 970306 Çalışma saatleri:
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
şansını denemişsin umarım geç de olsa cevap verirler. kitapçıktaki oto da roland garros gibi ama kapıdaki amblemi yok
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
Taş attım da kolum mu yoruldu ![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|||||||||||||
iyi aracını satarsan eğer bana verirsin kitapçığı benim arabama benziyo
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
Daha ilgili olduklarını umuyorum ![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|||||||||||||
bende kitapçık yok ondan dedim ebay'de filan bulursam alıcam türkçe olup olmaması da önemli değil
![]() ![]() Düzenleyen rolandgarros - 09 Haziran 2013 Saat 11:01 |
||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |