![]() |
|
pıoneer ındech yardım lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2013 Saat 13:15 |
arkadaslar merhaba aracımda pıoneer ındech teyıp var.mesela you tubede çalan sarkı vıdeolu olan
ben onu aracımda hem ses hem ekranda dınleyıp ızlemek ıstıyom fakat yapamadım.teyıp dıvx mp3 wma aac formatları ozellıgı var ne yaptımsa olmadı bılen arkadas varsa yardımcı olsun lutfen sarkıları usb ye atıyom formatlarını degıstırıom gene olmuyo
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
usb den calıstıramazsınız hocam vıdeoları, cd uzerınden deneyın |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
cd yapcam okadar sarkı nasıl sıgcak kardes dıv x e sıgarmı?
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
dvd uzerıne yazdır aldıgı kadar 2-3 dvd ayarlıcan artık
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
kardesım pekı formatı falan varmı?
yada donustrme programı bıldıgın
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
anladığım kadarıyla dıv x oynatıcınız var. mp4 özelliği de olmuş oluyor bildiğim kadarıyla
yapmanız gerekeni anlatıyorum. youtube tan videonun adres çubugundaki adresine örneğin izlerken www.yotube bölümüne ss (2 adet küçük S harfi ekleyip) videoyu indirebileceğin başka bir sayfaya yönlendirileceksin. orda çözünürlüğünüze uygun seçeneği seçip (altta kırmızı ile işaretli olanlar indirilebilecek formatlar ve çözünürlükleri ifade etmekte) tıklayarak indirip flash diskle deneyin olmazsa 1 cdye atıp deneyin. ![]() codecle yada çözünürlükle oynamayın %70 olacaktır. olmazsa 2 adım nero multi media 10 bulup orjinal olarak pc ye kurup işlemlerini ordan yapacaksınız, codecleme vs hepsi içinde mevcut.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
denıcem kardesım cok saolasın yardımların ıcın
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Sende sağol deneyebildiniz mi?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
DENDEIM AMA OLMADI:(
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
divx converter indiriyorsun kardeşim usb'ne formatı en düşük seviyede atiyorsun oluyor resimde gösterdiğim gibi
![]() Düzenleyen howard - 10 Haziran 2013 Saat 12:32 |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
TAMAM SIMDI IDIRIOM KARDESIM
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
yapınca haber ver kesin olması lazım olmama gibi bir lüxü yok. kullanma kılavuzunda yazıyor desteklediği oynatıcı çeşitleri blueray mp3.mp4 falan diye ama Türkler hiç okumuyor Cem YILMAZ diyor ya Türkçe pek kullanma kılavuzu yoktur sadece bir aç kapa düzelir o geldi aklıma
![]() ![]() ![]() Düzenleyen howard - 10 Haziran 2013 Saat 12:55 |
|
|
|
![]() |
|
KARDES ONUN LINKINI ATARMISIN NERDEN INDIRCEGIMI SANA ZAHMET
|
|
![]() |
|
http://www.divx.com/sağ üstte free download yazıyor sarı renkte.
|
|
|
|
![]() |
|
sboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Merhabalar.
Ben zamanında bayağı araştırdım.DVD ile falan uğraşmayın.USB flash bellekten rahatça izleyebilirsiniz. -Öncelikle indireceğiniz video 360p den yüksek çözünürlükte olmasın.Çünkü izlerken donmalar takılmalar oluyor. -Firefoxu indirip buna,youtube video downloader eklentisini kurun. -Eklentiyi kurduğunuz zaman izlediğiniz videonun alt kısmında download seçeneğine tıklayıp 360p olanı seçin. -Video'yu Aiseesoft Total Video Converter programını indirip DivX'e çevirin. -Flash belleğinize atın izleyin. Bende pioneer indash kullanıyorum.Zamanında bende çok uğraştım.Şu an sıkıntısız video klip izleyebiliyorum.Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz.Bu kesin çözümüdür. |
|
![]() |
|
walla ben yapamadım bu mereti:)
|
|
![]() |
|
sen benim dedğim 2nci adıma baş vur, tüm sıkıntın geçecek :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
sboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Yapamadığınız kısım neresi?Söyleyin daha detaylı açıklıyayım.Diğer video dönüştürücülerin convert ettiği videolar olmuyor.Bende çok uğraştım.Siz dediğim adımları uygulayın.Videoyu indirip direk atarsanız hiçbir şekilde oynatmaz.DivX e çevirmeniz lazım.
Düzenleyen sboz - 10 Haziran 2013 Saat 18:03 |
|
![]() |
|
kardeş hangi müzkleri istiyorsun ben indirp yapim sana :D kapansın bu olay :)
sana resim attım bak oraya o orijinal divx çevirici satenn indirdiğin herhangi bir müziği oraya dosya ekle diyor oradan seçip programa atiyorsn resmde gösterdiğm gibi mobile seçip start basyorsun belgelerimin bi yerine atiyr ordan alp flasha at arabaya götür dinle izle :D
Düzenleyen howard - 10 Haziran 2013 Saat 20:17 |
|
|
|
![]() |
|
ARKADASLAR DEDIGINIZ HERSEYI YAPTIM GENE OLMUYO GENE OLMUYO NO AUDIO DIO EN SONUNDA BITANE PATLATTIM TEYBE:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |