![]() |
|
Kocaeli P.T. Fun Club 07.06.2013 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2013 Saat 11:38 |
|
Arkadaşlar, aramızda tanışma amaçlı yapılan Toplantı
Mekanda sohbet ettik foto aklımıza bile gelmedi :) Herkeze teşekkür ederim, ayağınıza, yüreğinize sağlık Roll'umuza bereket :)) mahoni41 - HsGtı - Aziz - Black GTI - Ersin025 S-N-R ve tlp çalışıyorlardı 22 de paydos yapacaklarına işleri uzamış malesef, Eergul e de ulaşamadım, hala ulaşamıyorum :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mahoni41 ![]() HsGtı ![]() Aziz ![]() Black GTI ![]() Ersin025 ![]() Düzenleyen Aziz - 08 Haziran 2013 Saat 13:03 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Guzel insanlar, guzel fotograflar.
Havai fisekleri de guzel dusunmussunuz ![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Tebrikler Kocaeli, Maşaallah aslanlara
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
petrol ofisinin pompacısı da bizim forumdan mı
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
öncelikle, teşekkür eder, havayi fişeklerin tesadüf olduğu belirtmek isterim :) bizde anı yakalayıp değerlendirdik :)
petrol ofisi çalışanı araclara bayıla bayıla bakıp getirdi aracını bizde sevindik tabi dikkat çekmek iyidir, allah nazardan saklasın :) kırmızı gti li arkadaş (onur) üyeymiş zaten ama mail aktivasyonu yapmamış sadece mobil takıldığı içinde girmeye vakti olmuyor galiba foruma. üye adıda tahmin ettiğim gibiymiş :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
S-N-R ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
|
maaşallah..güzel resimler anı yakalayıp havai fişekler super olmus..
istesen yakalayamazsın :)) bidaki bulusmada bende ordayım inş.. hayırlısıyla su araba bı boyadan cıksaydı :)
|
||
S-N-R 206
41 R 9126 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Onur arkadaşın üyeliğini aktif ettim, mail aktivasyonu yapmadan giriş yapabilir
|
||
![]() |
||
|
eyvallah, senide bekliyoruz :)
Teşekkür ediyoruz fakat dediğim gibi arkadaş mobil takıldığı için foruma girme durumu nadir olacaktır. biz onunla ilgili gelişmeleri ve paylaşımları eklemeye çalışırız. :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
very very very good Aziz'im :) benzin pompacısı da iyimiş hani güzel kare olmuş :D
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
iyiydik cafe muhabbet gece sonunda rolling ve foto cekimleri :) en kisa zamanda tekrarlamak uzere ..
|
||
![]() |
||
|
eyvallah üstadım :)
roll icin video çekmedik ama çekmek için hazırlıklar var, film gibi olucak allahın izniyle :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
yok filmin adı "hileci hondacıları kılıçtan geçiren GTI ler" olacak :D üstadım vti miş o ögrendik ve bende ies diye hafife aldığım için aldım ağzımın payını :D ayrıca ben araçta 2 kişiyim, yarım depo benzin full depo lpg, artı evi taşıyorum diye birazda uffak tefek kvır zıvır vardı araçta yani fazladan 150 kg vardı araçta gayet normal ama rovanşı var onun :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Tebrikler kocaeli güzel kareler :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
Arkadaslar emegi bulunan herkese tesekkurler en kisa surede tekrarlayalim...
Düzenleyen mahoni41 - 08 Haziran 2013 Saat 22:45 |
||
![]() |
||
|
bu hafta içi, çarşamba günü akşam 6dan sonra bursa P.T. ailesine ziyarete gitmeyi planlıyorum, katılmak isteyen olursa, gidiş dönüş 220 km tutacak, (google verilerine göre) herkese tel sms'i atıyorum. bilginize.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
okanakgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okanakgul
|
Selamlar
Fotodaki Petrol ofisinin pompacısı yazısına bayıldım :)
|
||
![]() |
||
|
GÜnaydın, Herkeze teker teker teşekkür ederim.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
yazdım seni tahtaya, yarın saat 18.20 de bahçecik fazıloğlu balık lokantasının önünde bekle :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |