|
Kocaeli P.T. Fun Club 07.06.2013 |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2013 Saat 11:38 |
|
Arkadaşlar, aramızda tanışma amaçlı yapılan Toplantı
Mekanda sohbet ettik foto aklımıza bile gelmedi :) Herkeze teşekkür ederim, ayağınıza, yüreğinize sağlık Roll'umuza bereket :)) mahoni41 - HsGtı - Aziz - Black GTI - Ersin025 S-N-R ve tlp çalışıyorlardı 22 de paydos yapacaklarına işleri uzamış malesef, Eergul e de ulaşamadım, hala ulaşamıyorum :) mahoni41 HsGtı Aziz Black GTI Ersin025 Düzenleyen Aziz - 08 Haziran 2013 Saat 13:03 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
Guzel insanlar, guzel fotograflar.
Havai fisekleri de guzel dusunmussunuz |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tebrikler Kocaeli, Maşaallah aslanlara
|
||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
petrol ofisinin pompacısı da bizim forumdan mı
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
öncelikle, teşekkür eder, havayi fişeklerin tesadüf olduğu belirtmek isterim :) bizde anı yakalayıp değerlendirdik :)
petrol ofisi çalışanı araclara bayıla bayıla bakıp getirdi aracını bizde sevindik tabi dikkat çekmek iyidir, allah nazardan saklasın :) kırmızı gti li arkadaş (onur) üyeymiş zaten ama mail aktivasyonu yapmamış sadece mobil takıldığı içinde girmeye vakti olmuyor galiba foruma. üye adıda tahmin ettiğim gibiymiş :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
S-N-R
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
maaşallah..güzel resimler anı yakalayıp havai fişekler super olmus..
istesen yakalayamazsın :)) bidaki bulusmada bende ordayım inş.. hayırlısıyla su araba bı boyadan cıksaydı :)
|
||
S-N-R 206
41 R 9126 |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Onur arkadaşın üyeliğini aktif ettim, mail aktivasyonu yapmadan giriş yapabilir
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eyvallah, senide bekliyoruz :)
Teşekkür ediyoruz fakat dediğim gibi arkadaş mobil takıldığı için foruma girme durumu nadir olacaktır. biz onunla ilgili gelişmeleri ve paylaşımları eklemeye çalışırız. :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
very very very good Aziz'im :) benzin pompacısı da iyimiş hani güzel kare olmuş :D
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
Black GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
|
iyiydik cafe muhabbet gece sonunda rolling ve foto cekimleri :) en kisa zamanda tekrarlamak uzere ..
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eyvallah üstadım :)
roll icin video çekmedik ama çekmek için hazırlıklar var, film gibi olucak allahın izniyle :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok filmin adı "hileci hondacıları kılıçtan geçiren GTI ler" olacak :D üstadım vti miş o ögrendik ve bende ies diye hafife aldığım için aldım ağzımın payını :D ayrıca ben araçta 2 kişiyim, yarım depo benzin full depo lpg, artı evi taşıyorum diye birazda uffak tefek kvır zıvır vardı araçta yani fazladan 150 kg vardı araçta gayet normal ama rovanşı var onun :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tebrikler kocaeli güzel kareler :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
Arkadaslar emegi bulunan herkese tesekkurler en kisa surede tekrarlayalim...
Düzenleyen mahoni41 - 08 Haziran 2013 Saat 22:45 |
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu hafta içi, çarşamba günü akşam 6dan sonra bursa P.T. ailesine ziyarete gitmeyi planlıyorum, katılmak isteyen olursa, gidiş dönüş 220 km tutacak, (google verilerine göre) herkese tel sms'i atıyorum. bilginize.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
okanakgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okanakgul
|
|
Selamlar
Fotodaki Petrol ofisinin pompacısı yazısına bayıldım :)
|
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GÜnaydın, Herkeze teker teker teşekkür ederim.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yazdım seni tahtaya, yarın saat 18.20 de bahçecik fazıloğlu balık lokantasının önünde bekle :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
emre_akdag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |