![]() |
|
Bu ne işe yarıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 23:31 |
||||
![]() |
|||||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
gösterge ışığını kısıyor olabilir..
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Hmm dikkat edeceğim. Bakalım onu mu yapıyor. |
|||||
![]() |
|||||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
||||
evet gösterge ısıgını kısıyor
|
|||||
QWERTY
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Yarın bakacağım, çalışıyordur umarım |
|||||
![]() |
|||||
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
||||
arkadaşlar dogru yazmış.gösterge paneli ışıkları aydınlatması nın.istedigin aydınlatma seviyesine getirebilirsin.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Tamam. Teşekkürler. Bir de o yandaki boş bölme ne işe yarıyor onu da anlayabilmiş değişim. Ne telefon sığıyor ne de başka birşey. Kullanışlı birşey değil. Heralde farklı bir işlevi var. |
|||||
![]() |
|||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||||
Far yükseklik ayarı ve gösterge ışıklarının parlaklık ayarı boş bölge ne ışe yarar bılmıyorum ama şuan ıçın benım kuçuk bır sungerım var o duruyor orda torpıdo parlatmak ıçın
![]() |
|||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||||
![]() |
|||||
||||
Far kolunda sis için tuş yok mu ki? |
|||||
![]() |
|||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||||
bozuk para göz olabilir 206+da yok ama aurisde orada kilitli bir göz var sordum bozukpara gözü dediler |
|||||
![]() |
|||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||||
Arka sis için var sadece arka sis kolunada ön sisleri bağlamak çok sağlıklı değil ayrıyetten bır buton çekmek daha mantıklı ve pratik geliyor ön ve arka sıslerı aynı anda çalıştırmak zorunda kalmak ıstemıyorum birde o yuzden böyle dusunuyorum . |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
Eğer durumunuz öyleyse haklısınız tabi en mantıklısı o. |
|||||
![]() |
|||||
||||
Aynen öyle şimdi sisleri açcam diyelim piyasaya çıkcam mesela gündüz ee önleri arka sise bağladık arka sisi açmak zorunda kalcam ne alaka arka sis yansın gündüz vakti ki arka sisinde biliyosunuz devreye girmesi için kısa farları açmam lazım üstüne bıde 4lüleri açarım tam apaçi gibi dolaşırım artık ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
Estağfurullah. Ben zaten sorumun cevabını aldım. Anlattıklarınız sizin gibi sis farı taktırmak isteyenlerin işine yarar |
|||||
![]() |
|||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
konuyu yeni gördüm pardon gösterge reostası
|||||
![]() |
|||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||||
o boş kısımda dolu paketlerde 2 buton daha var, sanırım onlara yuva olsun diye yapmış olabilirler. ben de airbag'i devre dışı bırakma butonu ile arka camları iptal etme (çocuk kilidi) butonları var o boşlukta.
NOT: direksiyon sağda olduğu için sıralama bize göre ters.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Bu sabah denedim. Çalışıyor
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Bende tek airbag var o da direksiyonda. Onun da tuşu yok sanırım. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||||
airbag iptali şoförün yanındaki yolcu kısmı için geçerli, onun da açıklaması çocuk koltuğu yerleştiriyorlar ya Allah vermesin kaza anında bebeğe ciddi zararlar verdiği için bebeğinizle yolculuğua çıktığınızda yolcu kısmını iptal etmek maksadiyle yapılmış. benim düşüncem iptal edilse dahi direksiyondaki airbagin açıldığı kanısında.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
İyi düşünülmüş. Ben kendi aracımın direksiyonundaki airbagin sağlam olduğundan emin olmak istiyorum. Kendim kurcalayarak anlayabilir miyim acaba? Bu şüpheye düşmemin nedeni ise arabanın bir takım yerleri boyalı. Benden önce ki sahibi kaza mı yaptı, neden boyalı felan geçmişini bilmiyorum. Bu yüzden emin olmak istiyorum. Sonuçta güvenlik önemli. |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |