![]() |
|
206' ma hangi gazı taktırmamı önerirsiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 20:05 |
||
Merhaba. Beyler 99 model 1.4i motorlu 206' ma önümüzdeki ay gaz taktırmayı düşünyorum. Hangi markalar daha sorunsuzdur, hangilerini önerirsiniz? Ayrıca büyük tüp istiyorum. Gerekirse bagajı kaplasın sorun değil. Araçtan araca göre değişen, tüp boyutları konusunda sınırlama var mıdır? Yoksa istediğimiz boyutlarda taktırabilirmiyiz? Teşekkürler. Düzenleme; Şuan itibariyle 2 kişi LOVATO, 1 kişi ATİKER önerdi. Bakacağız. Düzenleyen hLL 206 - 08 Haziran 2013 Saat 12:06 |
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
05.06.13'de Lovato taktırdım smart kit. İlk izlenmilerim gayet olumlu.
Takan firma önemli bu konuda. İyi Forumlar... |
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
||
Aracın gücünde azalma oluyor mu? Teşekkürler. |
|||
![]() |
|||
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
||
Hocam zamanında aynı şeye ben de çok kafa yormuştum. O zaman bir arkadaşımdaki tüplü 1.6 roland garrosu kullandım arabada ışıklarda beklerken rölatide tekleme, motor ikaz lambasının sürekli yanması gibi klasik problemler vardı. Ayrıca araba 1.6 olmasına rağmen benim 1.4 hiç tüp takılmamış araba daha performanslı geldi bana. Serviste çalışan bir arkadaşa sordum o da tavsiye etmedi. 206 ların tüple en uyumsuz araçlardan biri olduğu söyleniyor. Ayrıca depo kapasitesi küçük olması nedeniyle menzili kısa, zaten dar olan bagaj hacminin iyice küçülmesi (ki ben sürekli gitar vs taşıyorum bagajda benim için önemliydi). Sonuç olarak ben arabaya kıyamadım bir süre, sonra da sattım ve aynı renginin daha yeni model dizelini aldım tüp taktıracağım parayı da üste ekleyip (belki biraz daha fazla). Ama kesin tüp taktıracağım diyorsanız markadan çok takan ustanın önemli olduğu söyleniyor.
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler bilgiler için.
Yani illa ki sorunlarım mı olacak |
|||
![]() |
|||
06GSN77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||
Merhaba kardeşim. 3-4 hafta kadar önce benimde kafamda birsürü soru işaretleri vardı.
Öncelikle usta çok önemli... 2001 Model 1.4 206 kullanıyorum 3 ay oldu alalı aracı lpg yeni taktırdım LOVATO marka. stop etme olayı vardı durduğun zaman ama şuan için giderildi diyebilirim. ufak bi yanlış işlem sonucu o problemim vardı artık düzeltildi, motor ışığı falan hiçbirşey yanmıyor diğer markalardaki gibi, performans olarak pek pişey farketmedi diyebilirim. Nakit 1.230 tlye taktırdım kesinlikle tavsiye ederim, km de aşağı yukarı 20-25 krş yakıyor şuan. umarım yardımcı olmuşumdur. |
|||
Bazı aşklar cinsellik içermez...
|
|||
![]() |
|||
||
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Türkiyede taktıracaksan atiker taktır derim. |
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
||
Yok usta BG` de taktiracagim. Burda fiyatlar daha uygun. Max 400-450 Leva. Tavsiyen icin tesekkur ederim. |
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
Gücünde değişim olmadı hatta daha sessiz oldu diyebilirim.Şuana kadar herşey normal benzinden farkı yok.İşçilik çok önemli lpg'de buna dikkat etmen yeter. |
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
||
Doğru diyorsunuz iyi bir usta bulmadan yaptırtmayacağım zaten. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |