![]() |
|
Component seçimi?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 18:27 |
merhaba arkdaşlar amfisiz ama doyurucu bir ses istiyorum deh 1400 teybim var hangisini önerisiniz
KENWOOD KFC-S703P 16 CM 280 WATT MİD TAKIMIKENWOOD KFC-M614P 300 WATT 2 YOLLU MİD TAKIMI |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunları amfisiz teybe süremezsiniz
en düşüğü 80w rms sizin teyp 50w rms |
|
![]() |
|
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Bir de bu teyplerin üzerinde, sitesinde açıklamalarda 50w yazıyor ancak kitapçığında gerçek gücünün 22w olduğu yazıyor.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sürekli verebileceği yani RMS değeri 22 olabilir. Dİğeri ise maximum verebileceği değerki 50wla sınırlı. |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben amfisiz olarak önlere 16 cm piranha 700w aldım ve gayet güzel ses veriyor. Hem ucuz, hem kaliteli.Tavsiye ederim..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
hocam sen en iyisi git jbl compenant al kafan rahat olsun Kağı göbekli ve ses çok net
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
arkadaşlar teşekür ederim.ben sadece şöyle kendi çapımda bana yetecek kadar ama ses net çıkacak şekilde birşey istiyorum.Accent era daki ön hoparlöründe müzik baya güzel net ses geliyor..orjinal hoparlörü ama wofer tweeter ayrı..ondan ses güzel geliyor heralde..bende böyle birşey istiyorum.bilmem anlatabildimmi
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |