![]() |
|
Volkswagen Lupo 1.2 TDI almak istiyorum! Sizce? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 06:31 |
||
99' Peugeot 206' ımı satıp üzerine de biraz ekleyip hemen hemen aynı modellerde Vw Lupo almak istiyorum. Bunu istememin asıl nedeni ise yakıt tüketimi. Vw Lupo 1.2 TDI motorlulara bakıyorum. Uzun yolda 3 litrenin altında yakıyor. Bu da benim için bulunmaz bir nimet. Sizce 1.4 benzinli 206' ımı satıp 1.2 dizel Lupo mu alayım? Yoksa gaz taktırıp 206 ile yoluma devam mı edeyim? Ki satıp yeni araba almak beni çok uğraştıracak ama değecekse uğraşmaya da razıyım. Ayda 2000 kilometre anca yapıyorum ama gene de cebimden daha az para çıkacaksa iyi olur dizel Örnek olsun diye fotoğraf ekleyeyim. Veeeeeee BOMBA YAKIT TÜKETİMİ |
|||
![]() |
|||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam lupoyla falan hiç uğraşma derim arabanın görüntüsü güzel değilki az yoksa ne olur sen 206'ya lpgyi taktır yoluna devam et o da olmadı ver 5000 leva 320 163 kasa bmv al :)
|
|||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
müdür bence hiç bulaşma 1.2 yolda gitmez gitsin die daha çok basarsın bu defa daha çok yakıt tüketirsin bence
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
||
Tüpte bu kadar ekonomik olabilir mi ki?
|
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
Halilciğim Lupoya Bulaşma Görüntü Berbat Zaten İlla Değiştireceksen Opel Corsaya Bak :)
|
|||
![]() |
|||
||
Gönlüm leyon istiyor ama |
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
Çok İstiyon Sen :D
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
usta bu ne, buna binip yakıt tasarufu yapacagıma dolmuşa binerim diyeceğim ama büyük konuşmakta olmaz tabi, kimse kızmasın tipsiz bu yav.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Zevkler ve renkler tartışılmaz |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
usta tartışma tabi, zevkime uymadığını ilettim zaten :) hakkında hayırlısı olsun.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |