![]() |
|
206 PATLAMA SESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ErcanAKKOCA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcanAKKOCA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2013 Saat 12:58 |
MERHABA ARKADAŞLAR. 2000 MODEL 206 XR OTOMATİK ARACIM VAR. EGZOZDAN PATLAMA SESİ GELİYOR. DAHA DOĞRUSU AYAĞIMIN ALTINDA PATLIYOR. 60 VE DAHA YÜKSEK HIZLA GİDERKEN AYAĞIMI GAZDAN ÇEKTİĞİMDE BAZEN DÜŞÜK BAZEN YÜKSEK BİR SESLE PATLAMA OLUYOR. MOTOR SICAKKEN DAHA SIK OLUYOR. YAKITLA İLGİLİ SIKINTI OLMADIĞINI SÖYLEDİLER. ARACI ALDIĞIMDA KATALİZÖR YOKTU ONDAN OLABİLİR DEDİLER YENİSİNİ TAKTIRDIM DEĞİŞEN BİŞEY OLMADI. BAZI ZAMAN OLUYOR 2-3 GÜN Bİ SES GELMİYOR, BAZENDE 10 KM DE 3-4 KEZ PATLADIĞI OLUYOR. YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
![]() |
|
ErcanAKKOCA
|
|
![]() |
|
saygınotp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: SERVİS SAHİBİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı saygınotp
![]() ![]() ![]() ![]() |
1320 ye yeni versiyon yüklemesi gerekiyor.
|
|
peugeotcitroenkartal
|
|
![]() |
|
naciilhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı naciilhan
slm. aynı arabadan bendede var. sorunda aynı. sesten dolayı araca binemiyorum. sizin sorun devam ediyormu. cevap yazarsanız sevinirim
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobinden de olabilir baktırdınız mı?
Bazen ateşlemediğinde çiğ yakıt yanamadan sıkışıyor ve patlayarak dışarı atılıyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ateşleme bobini ve bujilere bir baktırın. Yeni buji taktırınca bazen oluyordu.
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
benim eski aracımda aynı şekilde patlama gercekleşiyordu distribütör kapagı catlaktı onu buji kablolarını ve bujileri degiştim sorun ortadan kalkmışdı patlamadan dolayı hava filtreside zarar görüyo onuda degiştirmenizde yarar var.
|
|
![]() |
|
naciilhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı naciilhan
bobin ve bujileri değiştirdim sorun devam ediyor.
|
|
![]() |
|
ErcanAKKOCA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcanAKKOCA
buji bobin değiştirdim ama sorun gitmedi.
|
|
ErcanAKKOCA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |