![]() |
|
ön cam ızgara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2013 Saat 00:25 |
arkadaşlar ön cam ızgarayı değiştirmek istiyorum nerede bulabilirim.değiştirmek teferuadlı bir olaymı??cam çatladı camla beraber onuda değiştirteyim diyorum camı değiştiren onuda halledermi??bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ön cam ızgara neresi oluyor?
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ön cam ızgarası neresi oluyor tam olarak bende anlayamadım?
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Plastik su ızgaralarından mı bahsediyorsunuz acaba?
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
cam altındaki büyük plastikten bahsediyorsan ben ankaradaki çıkmacıları didik didik ettim bulamadım sonra yansanayisinialdım aracın üzerine takmadan lastikleri söküldü çöpe attım şimdi orjinalini sipariş ettim gelecek 200 tl. benim aracımdakinin cama temas eden lastik kısımlarında ufak tefek çatlaklar var diye değiştiriyorum siz ne için değiştiriyorsunuz. değiştirmesi oldukça basit silecekleri söküp kolayca takılabilir. |
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
bende aynı nedenle değiştriyorum.ufak çatlamalar oldu,gördükçe gıcık kapıyorum...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |