![]() |
|
Yeni Aracımı Bekliyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 19:48 |
Arkadaşlar 307mi sattıktan sonra yeni aracımı almış bulunmaktayım.
Sıfır, Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport modelinin beyaz rengini aldım. Parasını ödedim, kredimi çektim, plaka vs işlemleri bekliyorum. Hayırlısıyla teslim alırsam birde Allah kaza bela vermeden kullanırsam daha ne isterim...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun yeni aracınız o aracın bi tanıtım videosu vardı şehir işi en az 11lt yaktıgını söylüyordu normalde 12-13 de geziyordu ama rodaj süresi ile alakalıda olabilir zaten araştırmışsınızdır heralde :D
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Doğru yakıtı biraz fazla normale inince sakin sürüşte 8-10lt arası değişiyormuş ortalama ancak fazla km yapan biri değilim, 5-7bin yapıyorum yılda oda tatilden tatile o yüzden diğer az yakan araçlara vereceğim farkı 2 sene benzine veririm dedim, çok zorlarsa sübapları çelik olanlarla değiştirtip tüp taktırırım onunda kendini amorti etmesi uzun sürer.
|
|
neverThere
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
allah kaza bela vermesin inşşallah.. güle güle binin..
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Hayırlısı olsun, kazasız belasız sürüşler...
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
hayırlıolsun kardeşim 1.4 diyosun 140hp diyosun e daha ne olsun biz 140 hp için vergi dairesine ve benzin istasyonlarına sırayla muameleye gidiyoruz :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
saolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için.Aracı teslim alınca resimleri ekleyeceğim...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hayırlı olsun hocam,
Çok güzel araçlar biz de bir ara direkten döndük keşke dizeli enazından 1.4 veya 1.5 olsaydı çok iyi olacaktı ben dizel performanısını beğenmedim . Bir de yakıt hem dizel hem benzin sınıfındaki diğer araçlardan bir hayli ile fazla. Satıcı bana açık açık söyledi abi en iiyi ihtimalle fabrika verisi+2 lt dedi. Opel general motoru bıraktı bırakalı ben kaputunun altına güvenemmiyorum. Yoksa çok donanımlı ve hoş araçlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |