![]() |
|
sis farı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 19:04 |
selam arkadaşlar bu gün tamirhane de herzaman gittiğim usta birşey söyledi kafama takıldı benim pejodan bahsediyorduk uzun süre sis farlarını yanık bırakma tesisatı yakıyor dedi bu sıkıntı sadece bende ki olan model de varmış bu kasaların tamanında bilgilendirirmisiniz lütfen
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diye koymuşlar peki o sisleri?
Bence saçma.. Uzmanlar, Mühendisler yapıyor bu işi.. Birşeyin bozulcağını falan sanmıyorum.. Eğer orjinalse herşey.. |
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:) gülünc koskoca mühendisler bunu düşünememişler dimi..? yan sanayi sis farlarında ustanın dediği şey belki olur bide millet cin malı ampuller takıyo beyaz veya sarı yansın diye onlarında watt değerleri yüksek oluyo ondan belki görmüşte demiştir bide bazı 206 larda özellikle sonradan sis farı taktıklarında kumandayı koldan alıyor takanlar oda sadece arka sisi yakmak için tasarlandığı için yüksek akımdan dolayı hasar görebiliyor en güzeli sis farlarını bir röleye bağlayıp sadece röle tetiğini arka sisin elektriğinden almak ozaman hiç bişey olmaz..
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bana da saçma geldi ama yinede kafa bulandırmaya yetti sonuçta tesisat yakmadan önce sigortayı attırmaz mı?
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Herşey orjinal olduğu surece hıçbır sorun çıkmaz sonuçta yüzlerce testten geçip piasaya sürülüyor araçlar .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
daha önce böylebir vaka olmadı sanırım ben duymadım açıkcası teşekkürler herkese
|
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç bir duyum, benim araçta artı olarak focus sis farı uygulaması var ve günde en az 8 saat gibi bir süre yanık duruyor ampul olarak ta xenon var içerisinde ısınıyor ama öyle bir olay başıma gelmedi umarım gelmezde :) ve far içerisindeki sislerim de arka sislerime bağlı arka sislerimi yakınca önlerdekilerde yanıyor oda çok fazla açık kalınca kendini kapatıyor içerisinde orjinal ampulleri var. :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |