![]() |
|
Satılık 307 Junyan Angel EYES |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 13:56 |
Merhaba arkadaşlar,
6-7 öncesinde satın almış olduğum farlarımı ihtiyaçtan ötürü satıyorum. Tüm kutu aparatları duruyor ve üzerinde çizik dahi yoktur. Yanında OSRAM marka H1 5000 kelvin ampülleride hediye edilecektir. FİYAT:300 TL (siteye özel indirim uygulanacaktır kesinlikle belirtiniz.) H1 ampülleri:40 tl almış idim (göz önünde bulundurmakta fayda var) Sahibinden Site ilan no:127269618 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-307-junyan-angel-eyes-127269618/detay/ Münteha ÖZEN Tlf numaram: 507-719-70-39 |
|
2010 Peugeot 308 1.6 AUTO6R HDI Premium
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar, aydınlatmalarında renklendirme varmı yoksa hepsi beyazmı yaz istersen, kimisi değiştiriyor falan bilirsiniz?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı satışlar ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer soruyu doğru anladı isem, Farlar beyaz yanıyor ne ampül takarsak öyle yanar.(Ampülleride hediye edeceğim için alan kişi değiştirmez ise oda beyaz yanar:) ) Far etrafındaki led ler beyaz yanıyor orjinalinden, Uzunlar sarı yanıyor beyaz yapılabilir oda. Üstteki kaşlar orjinal sarı renk idi öyle kalmasını tercih ettim. Çok beyeza boğulmasını istemedim bu ekilde çok şık |
|
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
almayı düşünüyodum fakat az once arabayı bakımdan çıkarttım çok kötü oturdu şuan sadece bakıp geçiyorum... |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
bu farla makyajlı kasalarada uyumlumu.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
Fiyat düşmüştür siteye özel pazarlıksız 260 TL hemen verilecektir.
|
|
|
|
![]() |
|
gumusko ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ev Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
resimlerini görme şansımız var mıdır sahibindende koyduğunuz ilan da kapanmış
|
|
![]() |
|
demir_26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Satıldı mi ? Nerdeyse 1 sene olmuş gerçi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
suleymangulgun003 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2014 Konum: afyonkarahisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleymangulgun003
cvp verılmedıgıne gore satılmıss galıba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |