![]() |
|
bu aralar ne dinliyorsunuz....(motor sesi hariç :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 23:36 |
malum cd changer yapıldı
araçta dinleyecek müzik sıkıntısı var dün gece 3 ledim :) biraz buldum ama merak ettim kimi ençok dinliyorsunuz hangi parçasını_? hatta haftanın hit leri diye bir konuda başlatabiliriz_?
![]() |
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi Türkçemi Yabancımı hocam hangi tarzda dinlersiniz burası önemli ?
![]() Benim listemden bir yabancı birde türkçe yazayım ozaman belki hoşunuza gider... 1.David Guetta ft. Ne-Yo Akon - Play Hard 2.Gülşen - Kardan Adam Düzenleyen samet206 - 04 Haziran 2013 Saat 02:05 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu aralar cash flov hayata küstüm dinliyorum.eski şarkı ama begeniyorum.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
usb de devamlı olan şarkılarım değişilmezler diyelim kısaca :)
cassie-me and you chris brown -look at me now mims-like this ying yangs twins -salt shaker macklemore - thrift shop lil scrappy- money ın the bank Güncel hitlere gelince betoko - raining again bruno mars-locked out of heaven ıtalo brothers - thıs ıs nıghtlife nelly furtado - waiting for the night skrillex- bangarang westo - one stroke lol deejay - portilla de bobo boney m -daddy cool |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
bengladecks - quedon :) ve don omar - los bandoleros :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
onurcum ben emre yazdıktan sonra dinleyip daha hiç dinlemedim :D :D :D Temeli Rock olarak bilinen ve dallarına ayrılan tarz dinlerim dersen, güzel bir arşiv patlata bilirim en iyi yirmmbeş (25) şarkımı tavsiye edebilirim. (250 de yapabiliriz)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
forever cengiz kurtoğlu :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
caatttwooorkkkk yüksek kafaların mimari :) remix olsun ne olursa olsun diyoruzzz
örneklersek catworkten dönence mesela 3:00'dan sonrası derin izler bırakabiliyor :) Düzenleyen howard - 04 Haziran 2013 Saat 11:36 |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
NoDJ-UZ-Balltrap_Muzic_Vol_1 sayesinde 77 lirayıda ödedik :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
:) GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
gökhan özen - ne fark eder
![]() |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Çavbella
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
hande yener - ya ya ya :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |