![]() |
|
206 Uzun farlar sönmüyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 23:28 |
Merhabalar.
Aracımla seyir halinde iken yayaya sellektör yaptım.Sonra uzunların sönmediğini farkettim.Ne yapsam sönmüyor.STOP ettim kutup başını çıkardım taktım yine sönmüyor.Acaba sorun ne olabilir? |
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
far kolunda takılma olabilir.Takılma yok ise uzun far rölesi bozulmuş ve kontakları yapısmıs geri çekmiyordur far rolesi kaputun içindeki sigorta kutusunda tornavida ile bıraz vurun röleye belki düzelebilir.
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum .
Düzenleyen samet206 - 04 Haziran 2013 Saat 01:09 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kol takılı kalıyor muhtemelen yeni kol alıp denenebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |