![]() |
|
Ankara usta tavsiyesi istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 Saat 19:38 |
Merhaba arkadaşlar ankarada selenoid valfi değişimi için ustaya ihtiyacım var.
Ayrıca bu valfi değiştirdikten sonra yazılım vs birşey yapıyorlarmı bunu öğrenmek istiyorum.
Düzenleyen EnSoNiQ - 02 Haziran 2013 Saat 19:39 |
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öz simge peugeot serdar ustayı önerebilirim kendimde aracımı oraya götürüyorum
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam işte selenoid valfi değiştireceğim valfleri sponsorumuzdan almayı planlıyorum bu değişimleri yapıyor mu bilgisi varmı internette cok yazı okudum bilgisi olmayan kişiler tarafından şanzumanda ciddi sıkıntılar doğuyormuş
|
|
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim bir çok problemimi halletti özsimge peugeot yazınca googleden bulabilirsin . otomatik şanzımanlı araçların tamir edildiğini gördüm telle bi görüşün aklınıza yatarsa yaptırın derim
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
peki bu valfler değiştikten sonra yazılıma ihtiyaç duyuyormu araç bilgisi olan varmı değiştirenlerden yardım bekliyorum ?
|
|
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kardes ıstersen ustanın dırekt numarasını vereyım sana özelden arkadasım ankarada ısmını vermek ıstemıyorum peugeot yetkılı servısın ustası aksamları cıkısta ayrı bır yerde araç tamırı yapmakta olup cok sağlam ustadır.ıstersen numarasını vereyım dırekt gorus
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |