![]() |
|
Kalorifer/Klima Fan sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 Saat 18:55 |
herkese iyi tatiller arkadaşlar.
bugün klima açık veya kapalı hiç farketmez;fanı 1. kademeye getirdiğimde hafiften tırlama var. ama çok değil. Çok iyi dinlediğimde araç hareket halinde değilken veya kulağımı iyice havalandırma ızgaralarına yaklaştırdığımda duyuyorum. fanın hızını 2.-3.-4. kademelere getirdiğimde tırlama sesi artmıyor.sadece fanın hızı arttığı için havanın şiddetli sesi çıkıyor. bu normal mi?sizde de aynı mı?yoksa ben mi büyütüyorum? ![]() ***Araç 2008 model 207 1.4 Trendy
Düzenleyen maverick - 02 Haziran 2013 Saat 18:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |