![]() |
|
debriyaj sorun yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2008 Saat 14:04 |
ayrıca usta bilyeden olsa debriyaja basıncada ses olur dedi zamanla düzelebilir debriyaj balatası alışınca ve korkulacak bir durum olmadığını söyledi ama taktım bir kere rahatsız ediyor bakalım double up koyacak
|
|
![]() |
|
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj setini kendim aldım valeo marka demin ustayla görüştüm önemli olmadığını söyledi yolda bırakmaz dedi prizdirek bilyasımı nedir ondan olabilir dedi double yağmı nedir alıp koyarız kesilir belki dedi
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal malzeme kullanılmış ve standartlara uygun montajı yapılmışsa.. diyecek bir şey yok..
Bilyanın baskı göbeğine alışmasını beklemekten başka şu anda yapacak bir şey yok.
|
|
![]() |
|
yok gelmiyordu
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
müdahaleden önce ses geliyormuydu??
|
|
![]() |
|
Benimde aklıma o geldi ama yeni taktırdık daha
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
KArdeş sorunun %90 olasılıkla debriyaj rulmanından kaynaklanıyor.. (3 numaralı parça)
Çok küçük ihtimal şanzıman içerisinden primer hattından kaynaklanıyor olabilir..
![]() Düzenleyen hasimayaz - 31 Ekim 2008 Saat 11:25 |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
O ses genellikle yerli arabalarda çok olur.307 de olmaması lazım ilginç..
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar 2 gün önce debriyaj setini değişdirttim ama arabayı çalıştırdığımda tıkır tıkır ses geliyor debriyaja basıyorum ses kesiliyor ayağımı debriyajdan çekiyorum tekrar devam ediyor yeni değiştirmesem rulmanlarda diyeceğim sizce nedir sorun arkadaşlar gerçi bugün ustaya götürücem ama bi fikirlerinizi alayım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |