![]() |
|
Süt beyaz jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 22:29 |
||
Merhaba arkadaşlar, 2006 model 307 xt premium bva aracıma 205.55.16 ebatlarında Ofseti olmayan SÜT BEYAZ JANT arıyorum..
konu ile ilgisi, bilgisi olan forumdaşlarımdan yardımlar bekliyorum. Teşekkürler..
|
|||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|||
![]() |
|||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
hitmyheart ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hitmyheart
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Volk Rays TE37 tercih edermisin bilmem ama süt beyazı cok güzel duruyor jantın 18ligini göstereyim
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-18inc-5x114,3-on-arka-farkli-volk-te37-jant-takimi-124609736/detay/ gayet güzel bence tabi begenirmisin bilmem |
|||
![]() |
|||
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16-inc-4x100-beyaz-jant-takimi-kampanyali-650-tl-ucretsiz-kargo-126608494/detay
bu model çok hoşuma gidiyor, benım aracımda beyaz lastik degişim zamanım gelınce almak istedigim modellerden biri
|
|||
![]() |
|||
||
Çok kollu daha güzel duruyor sanırım. bunları çok beğendim
sizce nasıl durur aracımda? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
||
Arkadasinda soyledigi gibi senin arac rengine nasil gider bilemedim, benim aracim beyaz oldugu icin yakisacaktir yapmayi dusunuyorum, senin aracin şuanki jantlarda fena degil sade guzel duruyor
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
pek uyduramadım mause tekliyor :) ama fikir verir. bence yakışıyor :)
![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
onurcum mause da tuhaflık var, pes ettim savaşmadım mause la :D biraz ras gele oldu ama en azından renk uyumu için fikir versin dedim :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Şu an üzerinde bulunan orijinal jantlar ikinci resim çok çok daha iyi görünmektedir... Hatta bi adım daha ileri gidiyor ve ikinci resimdeki görüntünün Tofaş şahini andırdığını belirtmek isterim
|
|||
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
lütfen diğer fotoşoklarımada bakınız :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar gercekten kararsız kaldım. Jantları boyatayım dedim İzmir'de 300 tl istiyorlar.
Bende boyamaya 300 lira vereceğime, sıfır jant alırım dedim. Ama bilemedim.
Bu arada fotşoplar harika :D |
|||
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Jantlar boyansada olur güzel olur ancak 300 TL gerçekten çok fazla boya için bilmem severekmi taktınız ama o jantlar zaten 300 TL boyatma parasına değmez yanlız benı yanlış anlamayın ben sızın ıçın soyluyorum bu jantları satıp üstüne boyaya ayırdığınız parayı verıp daha ıyı bışeyler alabılırsınız en azından ben böyle yapardım kolay gelsin...
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
||
Üzerindeki jantlar orjinal jantları değerli kardeşim. Benden önceki sahibi hep sürtmüş kaldırımlara bir kaç yerinde çizikler var ve onlar da sürekli gözüme takılıyor o yüzden düşündüm.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Orjinal 6 kol jant olduğunu bılıyorum zaten ortada ama pek ıyı durumda değiller ve bu jant uzerınde süt beyaz boyanın güzel durmıcağına ınanıyorum hemde fiyat yüksek boya için o yüzden öyle dedım bende.Ayrıca yanlış anlamanızı ıstemedığımı belırttım zevkler ve renkler tartışılmaz benım bu jantlar hoşuma gitmiyor orjinal 5 Kol jant daha asil duruyor o nedenle böyle yazdım fikir olarak boyaya okadar para vermektense bu yönde bir tercih yapılabılır dıye hepsi bu sonuçta araçta tercihte sizin. |
|||
|||
![]() |
|||
||
Yahu neden yanlış alnayayım? Şurada güzel güzel fikir alış verişi yapıyoruz. var mı verebileceğin bir kaç örnek?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Var tabi hoşunuza giderse bir kaç fikir paylaşayım sizin için
Beyaz olarak genelde hondalara takılan şu jantlar var gerçekten güzel bir jant bu tarz bişey düşünebılırsınız 15 veya 16 olarak . ![]() Veya elinizdeki orjinal jantı beyaz değilde bu şekılde orjinal rengine boyatarak güzel bir görüntü yakalayabılırsınız. ![]() Bahsettığım jantta bu mutlaka bılıyosunuız zaten aracınıza yakışacağını dusunduğum jant modelleri bunlar hoşunuza gıderse dusunursunuz hocam kolay gelsin... ![]() Düzenleyen samet206 - 05 Haziran 2013 Saat 15:29 |
|||
|||
![]() |
|||
||
Bu boyama işlemini ben kendim yapabilirmiyim acaba? Yani şu sprey boyalarla olur um bu işlem?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Valla daha yeni gördüm çokta güzel yapmıştı birisi forumdan sprey jant boyasıyla boyamış hoşuma gıtmıştı hatta baya bi 30-40 TL gibi cüzzi bir fiyata mal olduğu yazıyordu bıde çokta ıyı olmuştu bulsam konuyu atardımda . Mesela buda başka bir başarılı çalışma jant boyama konusunda bence http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28868&title=sprey-boya-ile-jant-boyama-uygulamas-resimli |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |