![]() |
|
GTİ ARANIYOR TAKASDA OLUR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2013 Saat 17:10 |
206HDİ DESİRE 2005 MODEL BÜTÜN AĞIR BAKIMLARI YAPILDI EVRAKLARI MEVCUT ÖN TAKIM SALINCAKTAN ROT BAŞİNA KADAR HEPSİ AĞIR BAKIMLARIYLA BİRLİKTE YAPILDI. AĞIR BAKIM YAPILALIDA YAKLAŞIK 2 HAFTA OLUYOR JANT LASTİK BİR HAFTALIK ÇAMURLUKLARDA RÜTUŞA İHTİYAC VAR ONLARDA GÖZÜNE BATARSA HE BİDE ARACIN BASILMAYA İHTİYACI VAR SATIŞ SEBEBİM İSE PERFORMANS İSTİYORUM GTİ İLEDE TAKAS OLUR ... BU ARADA ARAÇ 3 KAPI KOLTUKLAR SADECE MUAYNEDEN GEÇERKEN SIKINTI YARATİYOR ÇEVİRMEDE BUGÜNE KADAR HİÇ BİR POLİS NEDİR DİYE SORMADI ARKA TARAF CAMDIR. KAPALI DEĞİL YANİ FOTOLARIDA PAYLAŞICAM. ARAÇ RENGİ BEYAZ 147.000 DE
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi satışlar, benim gti yı nakit veririm.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
satabilirsem benim aracı değerlendiririm mutlaka. araçtan memnunum ama bana beklediğim performansı vermiyor diş görünüş olarak ne kadar gti benzetmeye çalıştıysamda motor hdi :)
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hayırlısı olsun :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aziz hocam sana rakip çıkayım benim gti vereyim arkadasa :)))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |