![]() |
|
206 1.4 hdi 1 anlık çalışmama sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2013 Saat 09:11 |
Merhaba.
Yeni bir sorunla tekrar buradayım :) Dün akşam aracımı tek marş ile çalıştırdım. 5-10 sn sonra araba stop etti. Ardından 7. marşta araba çalıştı. Sonra problem olmadı. Bu sabah tekrar deneyeyim dedim tek marşta çalıştı. Sizce bu anlık arıza neden oluşmuştur? Hangi arızanın habercisidir? |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bana gore pıslık olabılır |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
hocam sstop ederken nasıl ediyor tam olarak açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. stop etmesinin bir çok sebebi olabiilir çünkü
Düzenleyen semus - 31 Mayıs 2013 Saat 10:09 |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Güç aniden sıfıra inmiş gibi araba susuyor. Sarsılma falan yok.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum muhtemelen marş kömürlerin bitmeye başlamış. Bi sabah araca elektrik gelip hiç marş basmazsa şaşırma :) aynısı başıma geldi. Bi oto elektrikçiye gidip marş motorunu kontrol ettir derim. |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |