![]() |
|
ayna yerinden çıktı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2013 Saat 08:37 |
arkadaşlar sol dikiz aynası yerinden çıktı çalışmasında herhangibir sorun yok aynanın oturduğu yer siyah olduğundan siyah elektrik bandıyla sabitledim çok dikkatli bakmadıkça birşey belli olmuyor başka çözüm öneren arkadaş olursa sevinirim...selamlar...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yerinden çıktıysa neden bantladınız da yerine yerleştirmediniz? anlamadım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
uğraştım olmadı,yada ben beceremedim...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
oto cam takan yerlerde silikonla yapıştırılabilir
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Kaportacılar vida atıyor o bölgeye. Açma-kapama olayı biter. Sabit ayna olarak sağlam bi şkilde kullanabilirsin.
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hocam kapı içini söküp bağlantı kablolarından kurtarıp aynayı çıkarırsan ayna içini açıyorsun sonra açılıp kapanmasını sağlayan yayın üstünde sekman var onu geri taktın mı sorun çözülür ben de bir dala taktırmıştım aynayı oyle oldu sonra düzellttim
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
geçmiş olsun tekrar yerine oturtmayı deneyin problem kalmayacaktır
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |