![]() |
|
ispark park borçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 Saat 09:27 |
|
merhabalar arkadaşlar. dün internette gezinirken şöyle bir siteye denk geldim.
buraya araç plakanı yazarak ispark 'a park borcun olup olmadığını öğreniyorsun. park ücretimi hep ödediğim halde eski aracıma 14tl yeni aracıma 26 tl park borcu çıktı. yalnız tarih aralığını 2008-2012 arası olarak gösteriyor. ayrıntılı bir tarih yok. böyle bir durumdan haberiniz var mıydı? ve neye dayanarak bu borçları çıkarmışlar anlamış değilim.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
AT binenin, kılınç kuşananın deyimine dayanarak... Ne yazık ki bu yüzyılda teknoloji çağında bile halen bizler enayi yerine koyulup paralarımız tırtıklanıyor, devletimizin birçok kurumu tarafından... Bakın HGS çilesi halen devam ediyor kullananların 3/2 şikayetçi. Her fırsatta etiket okumamış diyerek en uzak mesafe ücreti düşülüyor HGS bakiyemizden. Bizde mecburen gidip ödüyoruz kuzukuzu
|
||
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
||
![]() |
||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bir ay önce silivri de isparka aracı bıraktım işimi hallettim geri göndüm görevli geldi ücreti ödedim tam gidicem abi önceden borç var dedi. ne borcu dedim park ödememişssiniz dedi. tarihi sordum kesin net birşey yok nekadar dediğimde 5 tl dedi. yüzüne bakarak al dedim ve çektim gittim ama bundan sonra isparka uğramam.
|
||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
İspark görevlisinin işgüzarlığı, siz farkında olmadan ispark park alanına park ediyorsunuz görevli uzaktan plakaya park ücretini yazıyor fişi getirip cama koymuyor,benimde 2009 yılından 2 TL park borcum var nasıl tahsil edecekler merak ediyorum.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
arkadaşlar ispark olayı tamamen soygun görevlinin plakayı yanlış girmesi ile bile size borç çıkabiliyor itiraz edemiyorsun hgs olayıda şöyle hgs müşteri hizmetlerini aradım sizde arayın ve web sitesi üzerinden kontrol edin bena da sürekli oluyor her hgs geçişimde kaçak geçiş ve cezalı ödeme yazıyor netten geçiş bilgilerime bakıyorum geçişler normal ücret almış müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle oradanda kontrol etti geçişlerinizde kaçak kaydı yok geçiş ekranındaki kaçak geçişe aldırış etmeyin hgs alt yapısından kaynaklanan bir sorundan dolayı böyle dedi siz evden kontrol edin netten baktığınız geçişlerinizde sorun yoksa cezanızda yoktur
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
caddebostan-şaşkınbakkal bağdat cd. alt sokağına hep park ediyorum. geldiğimde camda fiş olmasına rağmen ödemiyorum. sitede sorguladığımda da borcunuz yok diyor :)
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
Sadece ispark değilki
İzmittede aynı sorunlar var Son yapılan ihale ile farklı bir park görevlileri gelmiş 10 dk ya kadar ücretsiz 11.dakikadan saate kadar 4 TL ücret alıyolar Öyle nalet bişeyki 61.dakikada 7 TL ye çıkıyor Hatta bununla ilgili bir çok haber okudum İhaleyi alan firma çalışanları (park görevlileri) araç sahiplerini ücretler yüzünden tartaklıyolarmış ki bir tanesi Kocaeli Büyük Şehil belediye başkanının yeğeniymiş :D Hatta geçende yol kenarında durdum,görevli yanaştı Önceden borcun varmış dedi,bende kalsın onları ödemiycem dedim ve yeni hesap açtı Bi zaman sonra yanıma geldi ve "önceki borcunu öde (18 TL) bugunu saymıyayım" dedi Bende "4 TL vermek varken ne diye 18 TL vereyim ki" dedim Adam utanmadan "yolumuzu bulurduk" demezmi bana 9.dk da çıktım park yerinden,o 4 TL yi bile nasip etmedim ona Yukarıdaki sorunların benzeri Sakaryada da var Adam kocaman yazı yazmış "Resmi tatilde ücretsiz" diye Çektim arabayı park alanına yarım saat sonra bi baktım camda ceza makbuzu Çağırdım görevliyi bu ne iş diye Adam "emir kuluyuz yapacak bişey yok,bizde meraklı değiliz resmi tatilde çalışmaya,bizede bayram var,arefe günü çalıştırıyolar bizi" falan dedi Aradım merkezlerini verdim veriştirdim Bi zaman sonra görevli geldi "abi sayende mesaiyiyi erken bitiriyoz" dedi :D Heryerde böyle demekki bu işler Lanet gitsin ne diyeyim...
|
||
![]() |
||
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
|
|
||
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
peki arkadaşlar satın aldığımız aracın geçmiş ispark borçlarının ne olacağını bilen var mı ?
|
||
||
![]() |
||
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
|
bende o konuyu merak ediyorum. mail attım isparka ancak daha cevap gelmedi.
|
||
2001 206xt 1.6
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Bende aracı 2013 martta aldım 2008 2012 arası 10 tl borcum gözüküyor
![]() |
||
![]() |
||
|
hacılar buna bi çözüm bulmamız gerek forumumuzda bu işlerle ilgilenebilecek biri mutlaka vardır
|
||
||
![]() |
||
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
Ispark genel merkezle yaptıgım telefon konusmasında. yetkılı bana eger borc sızden oncekı sahıbıne aitse o dönemdeki sahibine fatura edilecek bilgisi verdi. şu ana için geri dönüş yapılmamış kimseye. belli bir süreden sonra toplu olarak orç tahsili faturası adrese belediye aracılıgı ile göndericeklermiş. ne zaman sorusuna belli olmadığını söyledi.benim aracada 50tl borç cıkıyor eski tarihli.
|
||
bize her yer trabzon
|
||
![]() |
||
|
benden önceki sahibine ait olduğunu aracın el değiştirme tarihine bakılarakmı bulunacak acaba peki bu sefer bize sormazlarmı arabayı alırken borcu varmı yokmu diye neden bakmadın diye inş bu sıkıntı faizler vs binerek büyümez
|
||
||
![]() |
||
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
bize sorsalar dahi. bana bu borcu göstericek verilere ulaşma şekli tahsis etmeleri gerekmezmi idi. sonuçta aracı alırken noterde artık bütün bilgiler gözüküyor. borcu yoktur babında.sorun gene onlara ait.
|
||
bize her yer trabzon
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |