Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 1.4 HDİ Debriyaj teli
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 1.4 HDİ Debriyaj teli

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mustafa_nalcacioglu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı mustafa_nalcacioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 1.4 HDİ Debriyaj teli
    Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 Saat 02:02
Merhaba peugeot türkiye foruma yeni üye oldum 2senedir 2005 model 206 1.4 hdi sahibiyim aracımı 41.500kmdeyken 2. el olarak ankaradaki yaşlı idris amcadan aldım.43bin cıvarlarında baskı balata komple değiştirdim bu kadar az kilometrede o balata nasıl bitmiş görseydiniz percinlere kadar bitmişti balata baskı balata yeni olmasına rağmen bi 6aydır arada debriyaj yukarda kavrıyor ve ağır trafikte yüklüyken debriyaj titreterek kavrıyordu canımı sıkıyordu ama bi şekilde zaman geçti 2hafta kadar önce dik bir bayırdan cıkarken birden iki atmak için debriyaja bastığımda kıtırtt diye bi ses geldi usturuplu bi şekilde birkaç sever denedim birdaha o sesi yapmadı sonra yavas yavas bu kıtırrtt sesi artmaya basladı final haftasında oldugumdan pek ilgilenemedim geçtiğimiz persembe bi bakıyım dedim belki iç taraftaki yaydandır diye wd40 sıktım motor tarafındaki teli pedalın bitimindeki yerleri komple güzelce yağladım belki takılıyodur diye hemde istanbul berke otomotivden fiyat aldım debriyaj teli için sorunun telde oldugu belliydi fikrim istanbula kadar idare etsin orda paris oto maslakta değiştitririmdi fakat hicte öle olmadı sonra cuma günü istanbula gitmek için sakaryadan yola cıktım ama baktım durum iyicene vahimleşmiş hem kıtırttı arttı hemde arada debriyaja bastığım halde sanki tel kopmuşcasına pedal dibe gidiyordu bikaç sefer basınca düzeliyodu elimle geri cektiğim bile oldu. saat aksam 6 fln oldugundan sanayi yerine servise gitmeye karar verdim açıkcası yanımda bi bayan arkadasta oldugundan sanayi ortamına gitmek istemedim neyse lafı cok uzattım normalde servisten korkarız biraz debriyaj dibte kalarak filan servise vardım hiç durmadan tamir bölümüne girdim adamlar biraz şaşkınlıkla beraber buyrun dediler dedim debriyaj teli kopmaya 5 var güldü usta:) ve pedala basınca meshur ses cıkınca evet dedi ve hemen ilgilenmeye başladılar simdi esas kısım burdan sonra...

berke otomotiv parça için 65 tl verdi servisten aldıgım fiyat 55 tl işcilikte 26 tl tamir 15dk sürdü sürmedi işlem basit zaten araba yıkandı temizlendi max 30 dakika sürmedi işlemler yani servis sanayiden bile daha uygun ve cok hızlı işlemi halletti buarada sakaryadaki servis özöztürkler peugeot

ve tel değiştikten sonra aracın vites geçişleri cokdaha rahatladı vites geçişlerindeki silkelenme durumuda artık yok gibi bişey eğer debriyaj pedalındaki daha tok ve güzel histe cabası..

Sizinde debriyajınız titretiyorsa ve debriyaj pedalınızda kıtırrt diye bises varsa bi debriyaj telini kontrol ettirin derim cünkü koparsa direk yolda kalıyosunuz buarada mobil servis fiyatınıda sordum 20km ye kadar 75tl onran sonraki her km için 1.5tl ekstra ücret taleb ediyorlar..
Araba makinalarını seven bi adam işte...
Yukarı Dön
emre_akdag Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emre_akdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 Saat 09:10
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Bizimle paylaştığınız değerli bilginiz ve paylaşacağınız bilgileriniz için teşekkürler. Keyifli forumlar :)
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7382 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 490 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 618 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 374 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5178 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 614 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 402 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 692 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 265 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 568 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2306 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5660 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4909 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2085 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2236 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37431 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English