![]() |
|
internetten avize alınırmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 Saat 01:01 |
arkadaşlar mağazadan daha uygun fiyata hepsiburadada avizeler var,7-8 adet ürün alacam tedirgin oluyorum,kargoda felan sağlam gelirmi?.fikri olan alışveriş yapmış olan varsa fikirlerini bekliyorum.
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kargo paketini kargo görevlisinin yanında açarsınız hasar görmüş ürün varsa tutanak tutturursunuz sorun olmaz.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ürünün üzerine kırılcak eşya var dıye etıket yapıştıttırcak ürünü gönderen bu etiket yapışınca zaten kargo tarafından garantılenmiş oluyor eşya.Sizde görevlinin yanında açarsanız paketi kontrol edıp teslım alırsanız sorun çıkmaz her iki taraf içinde.İnternetten satış ve alışveriş yapan biri olarak yazıyorum bu bilgiyi kolay gelsin ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
online internetten avize satan adam bence bunlarıda göze almıştır heralde. yoksa kargoda kırılan avizelerle ugraşmaktan iş yapamaz heralde
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
ben internetten ankastre set aldım... 1950 tl lik ürünü 1456 tl +70 tl kargo ücreti ödeyerek aldım sorun çıkmadı..
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsiburada genelde paketlemeyi güzel yapıyor sorun olacağını sanmam. |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
akvaryum için 2adet güçlü florasan almıştım hepsiburadadan, ürünler çok düzgün gelmişti, ayrı bir konu bu ama kargo personelide tanıdıktı ürünü iş yerime geldiğiden denemem için teslim fişini imzalamadım, akşam evde denedim sağlamdı ve ertesi gün o gün teslim edilmiş gibi düzenlendi evraklar.
yani bizim kargo firmasına kadar sağlam gelmişti, normal florasan kutusu gibi ama pırt pırt patlayan torbalarla çok güzel paketlenmişti. hepsiburada temiz iş yapıyor yaptırıyor ama kargo çalışanları en önemli unsur.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Tesekkurler arkadaslar
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |