![]() |
|
Bu 207 Rc alinir mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OsmanCanBaşdemir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OsmanCanBaşdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 Saat 20:19 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-kazasiz-207-rc-200-hp-106185935/detay
Arkadaşlar merhabalar, Ankarada ikamet ediyorum ama araç istanbulda ve bu beni dusunduruyor hem emsallerine gore pahali bir araç ve daha fazla masraf yapip istanbula gidecegim. Araç hakkinda bilgisi olan yorum yapacak arkadaslar olursa gercekten cok sevinirim yorumlarinizi bekliyorum. |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç güzel duruyorda benim içime sinmedi.
Araca yükleme yapılmış bu işler herkesin yapabileceği şeyler değil. Orjinal al kendin oyna bildiğin adamlarla yazılımla bilmemneyle. Kupon araç bunlar.hem kendisi yazmış rc nin en dolusu diye. bence fiyat düşük yapılan masraflara göre.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk bakışta çok tatlı duruyor araca özenilmiş yani altında bişey aramaya gerek yok belkide açıklamaları doğrudur ama yınede oynanmış araç almak riske girmektir güzelce bır kontrol etmek gerekır eksiğini giderini makina sağlamsa neden alınmasın fiyat güzel bence hayırlısı olsun .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |