![]() |
|
Turbo hortum contası sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
knng ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 Saat 14:52 |
Merhaba,
Aracın turbo hortum contası (turuncu) yırtılmış, özel servise gittim, contayı söküp attılar, hortumu komple değiştirmek istediler, fiyatı fazla buldum değiştirmedim. Böyle de kullanabilirsin dediler ama içime sinmesi sizlerin bilgisine danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.. |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerdedir bu turbo contası yaa :S hiç fark etmedim. hortumun külbütöre takıldığı yerdemi?
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
valla indim baktım benim araçta takılı değil o..2 yıldırda ööle biniyorum bi sıkıntı olmadı daha :S
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
knng ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
__semihk__ buradan görebilirsin;
http://imageshack.us/a/img29/7256/hortumsorunu612x816.jpg bu conta mı senin araçta takılı olmayan? |
|
![]() |
|
onur hocam 20-25 tl fiyatı. senin dediğin gibi diyorum ki bir conta ile bir de kendinden sıkmalı kelepçe alayım kendim takayım. kelepçenin fiyatı da 20 tl. servis bana turbo hortumunu değiştirmemi önerdi 90 tl. kendinden sıkmalı kelepçe içinde geliyormuş. hangisi daha mantıklı?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bence hepsini degistirmenize gerek yok ama oradaki kelepce iyi durmuyor. Onu kendinden sikmali dediginiz kelepceyle degistirmeniz gerek.
|
|
![]() |
|
daha gecenlerde turbo tribününe baktım sağlammı die hortumu söküp kesinlikle yok eminim bundan.. yalnız yağ atma kara duman benzeri bi durumda yok.. ama en kısa zamnda alıp takıcam.. teşekkürler
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |