![]() |
|
407 için çok acil yardımmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 Saat 14:21 |
mrb arkadaşlar ismim kazım 25 yaşındayım ve foruma bugün üye oldum...1-2 güne kadar nasipse 407 almayı planlıyorum şuan iki tane var ama tercih konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var...
1. araç 2010 model exeblack sanruflu full 53 binde kazasız boyasız 41.750 tl son fiyat... 2. araç 2008 model premium 77 binde kazasız boyasız 39.500 son fiyat. araçta ek özellik olarak orjinal xenon far, far yıkama, süper kilitleme, bluetoot, deri koltuk, koltuk ısıtma mevcut... 32 bin tl üzerini kredi çekeceğimide hesaba katarsak siz olsanız hangi aracı tercih ederdiniz lütfen acil yardım bekliyorum... |
|
![]() |
|
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
![]() ![]() ![]() ![]() |
bütçeyle doğru orantılı olarak, full paket olan tercih edilebilir... boya ve motor durumu önem arz etmektedir Düzenleyen İsmailmiAbi? - 29 Mayıs 2013 Saat 14:28 |
|
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konuyla alakalı değil ama ''süper kilitleme'' ne demek hiç duymadım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
cevap için teşekkürler... süperkilitleme yani araçtan indiğimiz ve kapıları kilitlediğimiz zaman otomatik olarak camların ve sanrufun kapanması
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
yokmu kimse fikir verebilecek ??? yardıma ihtiyacım var
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
doğrudur ..,
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
çok teşekkürler biraz daha yorum bekliyorum lütfen
|
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
usta sen deri koltuga ve isitmaya felan aldanma sakin 2010 model olani en saglami arada tam 2 sene var
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
yaşlı olsun sorunlu olmasın ... :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
2008 premıum kullanıyom onun konforunu yasayamassın 2010modelde, alamassın o zevki, premıum cıft alarmıdır, jantlarıda farklı olması gerek, sunroofta olması lazım premıumda ..2010modelde arka tampon ve stoplar cok ıyı duruyo.. tercıh senın ve araçların renklerı neyy..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
İlk tercihi yani 2010 tercih ederim çünkü ikisi içinde kredi çekceksiniz kredi çekmeden alma şansınız yok ve aralarında fiyat farkı çok az km düşük ayrıca araç daha genç üstelik full diyorsunuz ben olsam tercihimi bu yönde yapardım hayırlısı olsun ayrıca hoşgeldınız keyifli forumlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
araç renklerinin ikiside siyah ikiside sanruflu benim yazdığım farklar 2008 modeli 2010 dan ayıran özellikler yoksa tüm özellikleri yazsam çok sürer
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hoş geldiniz ayrıca hayırlısı olsun.
2 aynı araçın kıyaslıyoruz bende kredi ile alacaksam her halukar da en gencini düşünürüm. çünkü 2sinede aynı kasko aynı eksper ve hemen hemen aynı taksiti ödeyeceksem yeni model alırım.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bende 2010 tercih ederim 2 yıl fark var ayrıca 20.000 km
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
benim 2005 model 307 dede var süper kilitleme bütün araçlarında olması lazım kilitleme düğmesine basılı tutun açık camların hepsini kapatır bende sonruf yok olanlarınkini kapatıyormu bilmiyorum :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
benim bildiğim 407 lerde sadece premium larda var kilit olayı
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
benim 307 de de var sunroff ve camları kapatıyor
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |