![]() |
|
KAYSERİDE ÖZEL SERVİS |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deserthawktr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deserthawktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 Saat 08:49 |
Herkese Merhaba,
Nevşehir'de yaşıyorum ve 2003 model 307 im var. Aracı Aksaray'dan almıştım. Servis zamanı geldi ve Nevşehir'de servisini yaptırabileceğim ve diğer bazı sıkıntılarımı çözecek özel bir servis bulamadım. Aracın benden önceki sahibi de bakımını Konya'da yaptırıyormuş. Bana da Kayseri yakın. Sizden ricam Kayseri'de bana önerebileceğiniz, işinin ehli bir özel servis kim var? Saygılarımla, Hakan Saygılı
|
|
![]() |
|
deserthawktr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deserthawktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar Merhaba,
Yardımcı olabilecek hiç kimse yok mu?
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kayseri de adam akıllı servis yok ama bir tanıdıgımın gittiği yer var cok övüyor aksam öğrenir yazarım hocam
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İller Otomotiv ( genel ) , Sadece ön düzen ( Aral Otomotiv Mecnun Usta )
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |