![]() |
|
turbo yağ kaçağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 Saat 01:15 |
selam arkadaşlar hayırlı geceler herkese,
benim 307 1.4 hdi geçen gün araba tamirinden anlayan arkadaşıma turbonun altında hafif biriken yağı gösterdim oda parmağının turbonun altına soktu ve eline çok hafif yağ geldi ve sızdırıyo olabiir dedi turbo revizyon gerekebilir dedi sizce bu olay normalmi yada gerçekten turboyu açmakmı gerekiyor, arabanın çekişi hızlanması sesi falan iyi, yardımlarınızı bekliyorum |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede var o yağ sıkıntısı.. Tamircim sıkıntı olmaz dedi.. 2 yıldır öyle kullanıyorum.. Henüz bir sorun yaşamadım...
|
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
turbonun neresinden yağ kaçağı olduğu önemli genelde bağlantı yerlerinden borulardan falan terleme şeklinde yağ olması normal bişey. ama seninki ne derecede bi kaçak o önemli.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Foto falan koyabilirseniz ya da tam olarak yeri tarif edebilirseniz daha iyi yorumlayabilir arkadaşlarımız. Geçmiş olsun.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |