![]() |
|
aracımı basmak istiyorum ama? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2013 Saat 17:34 |
206hdi araç orjinal jant ve lastikler çıkarıldı 195 45 16 lastik taktım çamurluk ile teker arasında yaklaşık bi 4cm boşluk var aracı bassam sıkıntı yaratırmı sizce bir fikir sahibi olmak istedim. üzerindeki lastik
![]() |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende cok basmak istiyorum ama yollar cok kotu. Anca gaza frene basarim
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
çorlu aynen berbat ama yol çalışmaları son hız devam ediyor :) benim demek istediğim yaklaşık bi 4cm boşluk var acaba bassam aracı bu bana geri eksi konfor ve pat küt çarpma sesi olarak geri dönermi :) veya ne tür bir süspansiyon önerilebilir amacım gidip yayı kestirmek değil zaten |
|
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
air süspansiyon olabilir
|
|
![]() |
|
Usta boşver ya Çorlu' da sadece çarşıda kullancaksan tamam da yollar genel olarak bozuk. Arabayı basmayı hayatta düşünmüyorum. Ben 206 ile memlekette dağ başındaki köye çıkıyorum ki orjinal haliyle bile sürtmeler oluyor. Bassam yayan kalırım. Jantlar yeterli bence. Şahsi görüşüm bu.
|
|
![]() |
|
haklısın o yüzden istediğinde basık istediğinde yükselebilen bi süspansiyon iş görür arkadaşın önerisi air süspansiyon fikri güzel fakat maliyeti 8bin tl kadar çıkıyor araç saten taş çatlasın 12binlira yurt dişinda bulunursa uygun fiyat belki denenebilir hemde çok güzel değer katar araca. |
|
|
|
![]() |
|
Coilover mı oluyor air süspansiyon? öyleyse eğer nasıl 8bin ya? http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=coilover+peugeot+206 Düzenleyen hLL 206 - 28 Mayıs 2013 Saat 20:08 |
|
![]() |
|
coilover değil onun en iyisi 3bin lira montajıyla benim dediğim air süspansiyon bu tırların dorselerinde yokmu körük buda amortisör körüklü arkaya tüp koyuyorsun hava için biraz sesli gibi ama havası ayrı tabi körüklü otobüs gibi ses yapiyor :) fiyatida 8bin lira falan 2-3 bine yapanlarda var ama ne kadar güvenilir.. patladığı an o körük uçacağın yer belli olmaz çünki
|
|
|
|
![]() |
|
eheyyyyy |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |