![]() |
|
ev elektrik sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2013 Saat 17:21 |
arkadaşlar 2 gündür sedaşla (sakarya elektrik dağıtım a.ş.) kavga ediyorum yeni dairenin elektrikleri hiç kesilmemiş açık şuanda diyorlar, ama tüm şarteller açık evde elektrik yok, bir önceki oturanda inşşat saati ile oturmuş, 2 gündür sedaş yetkilileri gelecekte gelecek
![]() ![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence sen bi elektrikçi çağır baksın Aziz yoksa daha çok karanlıkta kalırsın
|
|
![]() |
|
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bize gelin:)
|
|
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sinirler gerilmiş anlaşılan Allah yardımcınız olsun :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle işler memurlara kaldı mı tamam artık hayır bekle..Aziz, sakın gidip kavga felan çıkarayım deme :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
dün taşındık hayırlısıyla, o sırada da en az 2 saatte bir aradım sedaş'ı saat 1500 civari yeni eve geçtik eşyalar taşınırkende aradım 2 kere gelecekler gün içinde beyfedi cevabını 1800a kadar dinledim, sonra aldım alet edevatı daldım saatin kutusuna, önce mühüre zarar vermeden kapağı açmak için 30 dk ugraştım ve çabalarım sonuç verdi saatten eve giden kablolar 6 tane bunların 3ü yerlerinden çıkartılmış, taktım yerine geri, şarteli kaldırdım, eşimi aradım geldi elektrikler dedi, kutuyu eski haline getirdim, mühürüde sedaştan daha orjinal yaptım ama hala gelen giden yok. 27 mayısta abonelik aldım 30 mayıstayız, allah kahretsin bu işleri bu hale getirenleri, son ödeme gününü 1 gün geçirsek, üşenmeden ödemezseniz elektriğiniz kesilecektir yazmak için adam gönderiyorlar. hiç bir hak idda edemezlerde mühür tapu gibi duruyor yerinde.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
helal olsun Aziz. Kendi elinden geleni yapıcaksın hele söz konusu birde memur beklemek ise beklemiycen kendin halledicen .
|
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
çıldırtıyorlar abi adamı!
bak saat 11 oldu hala arayan gelen giden yok. bekleyeceğim ne zaman arayacaklar yada gelecekler. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |