![]() |
|
206 İçin Tavan Üstü Port Bagaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2013 Saat 08:49 |
Selam Arkadaşlar,
Aracıma Lpg taktırmak istiyorum ancak 4 kişilik bir aile olduğumuzdan Lpg tankından sonra bagajda küçülme oluşuyor. Bazen pikniğe veya gezmeye gitmek istersek bagaj sorunu olacağından port bagaj düşünmeye başladım. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. yorumlar için teşekkürler... Düzenleyen Mesut48 - 28 Mayıs 2013 Saat 08:49 |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Port bagaj aracının şeklini şemalini çok değiştiriyor. Bence hiç takma.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
google da ''peugeot 206 roof bars'' diye arattığında çıkıyor ama sadece tavana monte edilen sopalar çıkıyo. ona bide bagaj ekleniyor sanırım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Nette araştırdım İstanbul firması var komple set halinde satış yapıyolar.
Genelde uzun yolda kullanıcam en fazla yapacağım tek seferde 300 km.Geri kalan zamanda zaten şehir içi eşim kullanıyor ihtiyacı yok. Acaba dedim bizim forumdan kullanan var mı ? |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
lpg tankını araç altına monte ettirin
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
tabut gibi olanları kapalı kutu (Adını şanını bilemedim) çok güzel oluyor 206 da ben burda gördüm adana plakalı, çok güzeldi.
aha buldum 850 tl :S |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
stepne açık olduğu için simit takılmıyot diye biliyorum.Olursa bagaja zaten gerek yok :) |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Bende yabancı plakada görmüştüm aklıma geldi acaba dedim :) 850 TL'de iyiymiş :) |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
stepne açık olsada takılıyor.forumda takanlar var. ama stepne ne olacak. bagajda tutsan ayrı bi yer kaplıyor. hiç koymasan büyük cesaret.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
abdullah16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullah16
Selamlar,
aracınız modeli ve diğer Peugeot'lar için uygulamalar sayfasını incelermisiniz.Fİkir oluşacaktır. www.ercmarine.com ile temasa geçebilirsiniz. |
|
Bursaspor
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
stepnenin yerine koydurabilirsin kardeşim. lpg tankının etrafına 3-5 mm kalınlığında sac yerleştiriyorlar ztn yoksa vizeden geçmez. bence 206 yı pazar arabasına çevirme hiç yakışmaz mahvedersin. stepneyi de inceleri var ondan kafan rahat olsun 850 tl bagaj yaptırana kadar 250 daha ver hem tüpün olsun hemde küçük teker almış olursun.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
Eyv dediklerine katılıyorum ama stepneye takınca vizeden geçer mi ? Güvenlik açısından sıkıntı olur mu ? Çok araştırdım ama forumda taktım diyen arakadaşın 1 resmi bile yok kafam karışık :) |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |