![]() |
|
Aracın Km 185 bin Cok mu yüksek ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 Saat 20:17 |
|
Arkadaşlar 206 cc 2002 Model aracımın kmsi 185000 kmde. Sizce çok mu yüksek elden çıkarmalımıyım bir çok şeyini yaptırdım bildiğim bir araç olduğu için satma konusunda kararsızım fikir ve yorumları bekliyorum.
|
||
206 cc 1,6
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Satma usta ya. Herşeyini bakımlarını a' dan z' ye kadar kendin bildiğin araca binmenin verdiği güven duygusu süperdir. Benim de aracım 205.000 olmak üzere.
![]() |
||
![]() |
||
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
210 Km hızı gazda rahat görüyor başımı ağrıtmıyor herşeyi yaptırdık :D Bakalım ya biraz daha yorum gelsin bazıları yüksek diyor anlamış değilim :)
|
||
206 cc 1,6
|
||
![]() |
||
|
Benim patronda 3 tane Mercedes var model olarak 2009 üstü hepsi. CLS, E class, C class. 3'ü de 250.000' i geçti. Bazıları motorları daha yeni açıldı diyor |
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim araba dizel bazı sorunlar çıkarıyo ama motoru yürürü güzel 160 000 kmde ve araç satış sitelerinde bakıyorum daha 250 000 altında motor yapılmış dizel araba görmedim genelde baya gidiyo inşallah bizimkilerde baya gider bi sorun çıkmaz bu sınıf çoğu araba örneğin reno dizel fiat dizel araçlara bakıyorum 100 000 den sonra genelde motor yaptırıyolar ben pejoların çıkardığı sorunlardan baya sıkıldım fakat motor olarak güzel bi araba dizel motoru baya bi giderken benzinlisi daha da uzun ömürlü olur diye düşünüyorum |
||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
|
100.000'den sonra motor yaptırdıkları harbiden hikaye. şirket arabalarımızın 1'i dacia sandero, 3'ü dacia logan mcv, 2' si reno kangoo. 2008 model civarılar. 200.000' e yaklaştılar. Bakımı düzenli yapılınca sorun çıkartmıyorlar kolay kolay. |
||
![]() |
||
|
Aracımın 1,6 ve 2 serisi var 1,6 bendeki 110 beygir :) motorda sorun yok allaha şükür bakımlarıda elden geldiği kadar yapıyorum yağ değişimi 10 bin olmadan yapılıyor. alt takım inceden problem çıkartıyor arada başka bir sorunu yok şu an için. 01,10,2012 de aldım aracı 168000 km de 185 oldu işte sene sonuna 250 yi görürürz heralde
|
||
206 cc 1,6
|
||
![]() |
||
|
Maşallah |
||
![]() |
||
|
Bu arada işin tuaf kısmı sahibindene baktığımda 206 cc 1,6 olup o kadar yüksek kmlisini görmedim var bi çakallık :D
|
||
206 cc 1,6
|
||
![]() |
||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|
memnunsan ve kronik hastalıklarını çözdüysen hiç satma bence. bildiğin tanıdığın memnun olduğun motor yürüyen iyiyse hiç uğraşma bence. araba satmak da dert almak da.
|
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
![]() |
||
|
Kronik hastalıktan kastın nedir ? İlk aracım onun hassasiyeti var biraz şu yorumlardan sonra caydım satmaktan açıkcası.
|
||
206 cc 1,6
|
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
pejoda kronik hastalıklar var bunlardan bazıları veya benimde öğrendiğim kadarıyla torsiyon bilyaları ön takım sağ yolcu hava yastığı kapağında çatlak gibi dahada eklenebilir aklıma bunlar geldi şimdilik
|
||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
yüksek km araç almam diyordum ama temiz ve bakımlı olduktan sonra gözün kapalı binebilirsin
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|
benim dizel aracım da 160 bin km de aldığımdan beri 60 bin km yaptım yaklaşık iki yıl bile olmadı ama çok memnunum motorundan yağını 15 bin dolmadan değiştirim ön takım ve torsiyon beni rahatsız etsede içimden satmak gelmiyor devirli kullanırım her zaman çok atik arabam bu tadı başka arabada yakalamak zor olur gibi.
|
||
![]() |
||
|
Bende devirli kullanıyorum arabayı malesef bazen eziyet mi ediyorum desemde genelde devirli. Sağ airbagda plastiği çatlak ama ona hiç takılmadım 8 9 binde yağ değişimi oluyor genelde aracın bakalım ya hayırlısı bu yorumlar kafamı baya rahatlattı açıkcası.
|
||
206 cc 1,6
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
307mı sattım 174000 kmde alan arkadaşımdı, arabamı bılıyodum tık yoktu motorda vs.. arkadaşa sorduğumda dırek cvbı bebek bebek:))
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
|
Hayırlısı olsun :)
|
||
206 cc 1,6
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
isyrinde kullandigim araclar 200 binin uzerinde (clio 280 megan 210bin) ancak sahsima ait 307'm 67 binde km si dusuk diye 2000 tl fazla verdim kendimce. Bu olay tamamen psikolojik sonucta diger kullandigim araclarda kendi aracim gibi marsina vurdugumda saat gibi calisiyor. Dedigim gibi tercih meselesi 100binden sonra uaramaz olayi tamamen sehir efsanesi.sonucta bu araclar uzun yillar kullanilmak uzere tasarlaniyor. Rutin bakim sart. Ariza buyumeden giderilmeli.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
|
elektronik ve yürüyenle ilgili bazı kronik arızaları olabilir. bunları çözdüysen aracını satmak mantıklı değil. yani sen onar bak besle büyüt, kaymağını başkası yesin :) olcak iş mi bu? |
||
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
||
![]() |
||
|
Haklısın ya valla buraya yazmasaydım büyük ihtimal satardım heralde rahatta satılırdı sorunu olmadığı için :) neyse ki artık vazgeçtim fikrini söyleyen herkeze teşekkürler.
|
||
206 cc 1,6
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |