![]() |
|
ne kadar sorunlu bi araba bu pejo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 Saat 19:53 |
|||
arkadaşlar sürekli araç bi sorunlar çıkarıyo forumda gördüğüm kadarıyla herkes bi çok sorunlarını yazıyo ne kadar sorunlu bi araç bu pejo öyle olmasına rağmen çok da tercih ediliyor neden anlamadım bu kadar sorun çıkaran bi aracı niye bu kadar tercih ediliyor ben arabayı alalı torsiyon tamiri fren yağı tuzu nerdeyse 750 tl masraf yaptım şimdide egr valvi tıkandı hortumunu çıkardım temizletene kadar bineyim böyle dedim garajı duman basıyo arka burçlardan ses geliyor torpidodan bi sesler gelmeye başladı klima çalışmıyor onlarıda yaptırırsam tam bi arabaya benziycek ama bi 500 daha yer heralde hepi topu 15 veya 16 000 tllik bi arba bukadar sorun çıkarıp masraflarıyla birlikte daha fazla rakamlar gidiyo cepten her arabamı böyle acaba bundan önce bi çok aracım oldu bu kadar sıkılmadım forumda yazılanlara göre herkes arabasına baya bi masraf yapıyo çok para yiyen bi araba ama bi okadarda az yakıyo
|
||||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Usta pes etme ya. Ben daha aracı aldığım gün vites topuzu elimde kaldı. Saati ayarlayayım dedim saat bölmesi yerinden fırladı. Kapıları kitleyeyim dedim kitlendikten 5 dakika sonra kendiliğinden açıldılar. Büyük bir heyecanla araba alınca ufacık sorunlar bile can sıkabiliyor ama halledilir. 2. el araçlarda masraf illa ki vardır. BG' den 2.600 ' e aldığım araba yaptığım masraflarla 4'ü geçti ama taş gibi yaptım arabayı içim rahat artık
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
aklıma ALYAZMALIM filmindeki kadir inanırın kamyonla konuşması geldi :D kamyonu çalıştırmak için direksiyonu okşamalar falan |
||||
![]() |
||||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bu masrafları yapıyorum mecburen fakat araba astarı yüzünü geçiyo değermi bilmem 160 000 km de hdi gidişi yürürü 10 numara korkuyorum başka sorunlarda çıkaracak diye |
||||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
||||
![]() |
||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||
Tek sorun aslan bir hastalandımı ard arda geliyor o nedenle boğuyor insanı ama kerata düzelince de sırtı yere gelmiyor. En azından bende öyle halbuki yaysa zamana gül gibi geçinip gidiyoruz
![]() Bu arada bu gün bir arkadaş sordu cevap veremedim neden piyasada hiç peugeot taksi yok ya da en azından ben görmedim (arkadaşım da
![]() |
||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||
![]() |
||||
|||
Bu alemde tek pejo taxi var |
||||
![]() |
||||
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
|||
ne kadar para o kadar köfte.benim aracım 1.6 hdi allure versiyonu bu dolulukta 1.6 tdi golfe en az 45 bin gözden çıkarmam gerekiyodu,trafikte golf ile peugeot 207 nin hiçbir farkı yok bana göre.birde araçtan ziyade aracın geçmişi önemli ben peugeot servislerinden hiç memnun deyilim.tamam arabalar hassas düşük kalite malzemeden ama titiz binilirse gerçekten ihtiyacına karşılık verecektir.
|
||||
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|||
|
||||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
||||
![]() |
||||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|||
Eski aracımda 206 idi hor kullanılmıştı her gün farklı arızalar çıkarıp duruyordu onu satıp şimdiki 206 mı aldım 7 aydır tek arıza çıkarmadı.
|
||||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||||
![]() |
||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|||
aynen olay aracın hor kullanıp kullanılmaması. ben kıyamadığım için binmiyorum nerdeyse ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|||
|
||||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
||||
![]() |
||||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|||
||||
206 1.6 Quicksilver
||||
![]() |
||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||
Biniyorum üstüne vuruyorum kırbacı, vuruyorum kırbacı ![]() ![]() |
||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
206 1.6 Quicksilver
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Kullanıma bağlı aracın geçmişine kımler tarafından bakımı yapıldığına onarıldığına bağlı bırazda şans işi ben aracımı aldığımdan beri 3 Bin TL masraf ettim ama tabi herşey dahıl bu fiyatıma aldığım paspastan trafik sigortasına kadar araç için harcadığım miktar.Öncelikle aracım hiç bir zaman benı yolda bırakmadı ne masraf ettıysem bakım için ettim bozulan parçası olmadı çok şükür.Tek bozulan kısmı kalorifer peteğini patlattık onuda aşırı antifiriz koyduğumuzdan kendı hatamız. Araca iyi bakarsan oda sana iyi bakar hepsi bu.
Ayrıca ufak tefek arzaları baz alıp modeli kötülemeyın arkadaşlar yıllar öncede kaporta zayıf muhabbeti vardı yerden yere vuruyordu herkes şımdıde peugeotun adı sürekli arza yapan araca çıktı.Eğer sorun yaşamak ıstemıyosanız kesınlıkle satın alırken dıkkat etmelisiniz ayrıca 0 hata ısteyenler 0 araç alıcak bu kadar basit.Peugeot nerdeyse yerli araçlar kadar yaygın parçaları çok uygun ve kolay bulunuyor o açıdan çok avantajlı.Birde şöyle düşünün belkide yanlış bır kıyaslama ama hani küçük bir misal vermek için kullanıyorum Peugeot aracınız 3 kere arza yaptı 500 TL ödediniz.BMW aracınız 1 kere arza yaptı 2 Bin TL ödediniz olay bundan ibaret :) |
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||
Alırken iki kere dikkatli olmak lazım. Ülkemizde öyle insanlar var ki; ciklet satsa alınmamalı jelatinini açmadan çiğnemenin yolunu bulmuştur
![]() |
||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||
![]() |
||||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|||
ikinci el de bilemiyosun senden önceki naptı nasıl kullandı. oylesıne onardı damı sattı ama bunlar normal şeyler. birde aslanlarımız narindir nasıl davranırsan oyle yanıt verir. baktın mı da hic basını yere egdırmez alımallah sahıbının. :) hdi ın sırf yakıtı için kaput operım ben :)
|
||||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|||
hocam kullanmaya başlı sen sert ve agresif kullanırsan araç hiç tamirden çıkmaz. ama sen düzgün kullanırsan ve bakımlarını zamanında yaparsan seni üzmez. misal 140 bidede motor yapan var 300 bindede motor yapanda var. ve şunuda unutmamak lazım her bi parçanın belli bi kullanım ömrü var
|
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|||
Bi bitmedi bunlar.
|
||||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||||
![]() |
||||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|||
Arkadaşlar bende 2005 307 1.4 90 hp var aldığım günden beri masraflarını yazıyorum 2 adet önlere lastik 300tl 4 adet kar lastiği 700 tl. ön amosörler 250+50 aks başları 220+50 z rod rod balans ayarı 2 ayda bir yaptırıyorum 50+50 bujiler hava fitresi yağ motor yağı 70.000 triger seti değişti fren balataları ve diskler tokozlar 850+200 2 kere arka stop lambası 4 tl. 1 adet h7 ön far değişti 10 tl. lastiğe vida girmiş 1 adet lastik tamiri 5 tl yıkama haftada 1 defa 4 tl. ayda 1 depo benzin yılda en az 4.000 tl x3.5 =14.000tl. alalı 3,5 sene oldu toplam masraf : 300+700 250+50 220+50 +100 +850+200 4+10+5+4+14.000 = 16.743 tl. olması gereken masraflar zaten bunlarda
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |