![]() |
|
Bi şarkı arıyorum Pwr fm dinleyicileri? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 Saat 16:54 |
|||||
Reklam oldumu bilemedim, radyoda bir şarkı duydum lakin teybimde bilgi geçmiyor, ne sözü hatırlıyorum nede başka bişey, sadece hint tarzında erkek ve kadın söylüyor, kadın genelde nakarat yapıyor Şöyle bişey kafanızda canlandırın (tarada sunguuruuuu) :D gülmeyinde ne bilim seçemedim nece oldugunu çocukların uydurması gibi mırıldanıyorum 20 dk dır nete giriyimde bulayım diye bulamadım :D ritimi düşük güzel bir şarkı ama slow değil, pek hareketli bir parça diyemem. bilenler tanıyanlar duyurulur.
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
shazam kullan ;)
|
||||||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||||||
![]() |
||||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||||
sanırım Dhanush - Why This Kolaveri Di :)
|
||||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||||
![]() |
||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
toretto ritim bu tarz evet, ama içinde bayanda var şöyle 2 satırlık nakarat sözü 3 kere falan söylüyor şarkıda yukarda mırıldandığım gibi bişe :D buda güzelmiş, seviyorum bu ritimleri yav :) başka var mı böyle bildiğiniz :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|||||
baa bi kolaverdi koydu gitti ne saçma bi ezgisi var bunu
![]() |
||||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||||||
![]() |
||||||
|||||
kolaveri di vermedi neyse :) tarif etmeye çalıştığım şarkıyı bilen var mı diye bakınıyorum,
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
|||||
valla sarı çizmeli mehmet ağa.bende aynı durumu yaşadım geçen şarkı tekrar çıktı arabayı kenara çekip shazamı açtım xd.buldu.çocuk gibi mutlu oldum.:))
|
||||||
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
||||||
![]() |
||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||||
shazam kim ya
|
||||||
![]() |
||||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|||||
mobil uygulama akıllı telefonlar için. ben de SoundHound isimli programı önerebilirim ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|||||
ozaman bizim telefonlar bulamaz onu :D bizimkiler o kadar akıllı değil :DDDD
|
||||||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
güncel yav :D kafam şişti radyoda bidaa çalıcak diye dinlemekten, bileniniz vardır yahu güzel parça çünkü :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||||
|
||||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||||
![]() |
||||||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|||||
Hangi radyoda dinlediysen internetten sayfasını aç top 10 listesine bak bulursun...
|
||||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||||||
![]() |
||||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||||
Bakıldı bulunamadı
![]() ![]() |
||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
radyonun top 10unda değilde top250sine baktım yok, şu 30 dk aralıksız şarkı programı var onda çaldı nomissiz :(
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
nie öle diosunuz ben beğendim ama :(
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|||||
ALLAH ALLAH ne şarkıymış bu yaa bende merak ettim şimdi...
![]() |
||||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||||||
![]() |
||||||
|||||
erkek ve bayan vokalli, hint ezgili bildiğiniz şarkıları söyleyin valla çıkacak içinden :D
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||||
![]() |
||||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||||
![]() |
||||||
|||||
şarkı sözleri saçma geliyor evet :D ama ben müziği beğendim ki zaten öteki şarkınında müziğini beğendim napim :D beğendim işte :D
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |