![]() |
|
Turuncu Dipsiz Amerikan Park Ampulü Önerisi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 Saat 01:10 |
turuncu dipsiz amerikan park ampülü alıcam da marka önerisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
![]() mesela linktekini alsam farıma uymama sorunu filan yaşar mıyım?? http://www.hepsiburada.com/liste/photon-amerikan-turuncu-t20-sisman-japon-dipsiz-park-ampulu-85d051/productDetails.aspx?productId=otm85d051&categoryId=20024643#Gorseller Düzenleyen rolandgarros - 27 Mayıs 2013 Saat 01:58 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende daha önce bu ampulu almaya niyetlenmiştim fakat forumdan bi arkadas uymıycağını sölemişti. büyükmüş. aynı siteden osramın t10 turuncu dipsiz park ampulunu aldım bende. t20 olmuyomuş.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elimde 28 smd ledli turuncu amerikan park ampülü var istersen resim ekleyebilirim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
206'lar t10 tipi park ampülü kullanıyor hocam benim parklardada hepsiburadadan almış olduğum photon t10 turuncu park ampulü var çok memnunum tavsiye ederim yani.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
teşekkürler bilgi için t20 olmadığı için t10 a dönüş yapmak durumundayım sonuç itibariyle ![]() |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-turuncu-dipsiz-park-ampul-seti/productDetails.aspx?productId=otelf15924&categoryId=20024643 ben yaklasık ıkı hafta once aldım hem camurluk sınyallerıne hemde parklara gayet memnunum daha oncede ucuza bulmustum ama onlar renk degıstırdı sonradan bunda sımdılık memnunum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |