![]() |
|
307 yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 23:41 |
merhaba arkadaşlar 24 mayıs tarihinde saat 12:30 gibi konyadan yola cıkıp ankaraya geldim hava sıcaklığı 27 ile 30 derece arası değişti yol başlangıcında aracta yarım depo mazot, sadece ben, arka koltuk ve bagaj eşya dolu idi ayriyeten bütün yolculuk boyunca klima kimi zaman ikinci kademede kimi zamanda birinci kademede çalıştı ortalama hızım 100 - 105 km arası degişti ama kimi zaman 90 a düştüğümde oldu 140 a cıktığımda oldu ankara şehir içine girene kadar yakıt tüketimi yol bilgisayarında max. 100/3,9 litreyi gösterdi ankaraya girince yol yapımı sebebı ve sıkışık trafikten dolayı 4,0 a yükseldi bence 2003 307 1,4 hdi için gayet uygun bi tüketim...
ayriyeten bişeyin farkına vardım cihanbeylide aractan indiğimde klima cakışırken aralıklı olarak cıt cıt tarzı bi ses geliyordu bunun sebebı nedir bilgisi olan varmı...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizel kullanıcıları tüketim değerlerini paylaştıkça imreniyorum ya Ayrıca benim 206' da o çıt sesi klimayı açarken ve kapatırken çıkıyor. Öyle bir sesten bahsediyorsanız eğer. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Nasıl bir çıtırdama nereden geliyor du ?
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
bıraz yüksek sesli ama arac ıcıne duyulmuyor kaputu acmanıza gerek yok klimanın bulunduğu bölgeden geliyor 15 - 20 sanıye arayla ses cıkıyor ama klima calışmasında herhangı bi sıkıntı yok ayrıca acıştaki ve kapanıstakı cıkan sese benzıyor
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
cıt cıt sesi benim araçtada var. klima açıkken yapması normal.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
normalse derin bir ohh çekip rahatlıyorum aman aırza fln olmasında
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |