![]() |
|
206 Altını Sürtmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 23:38 |
||
Merhaba arkadaşlar aracımla hafta sonu gezısı yapmaya çıktım,yol bozuktu öyle bir yere geldi ki aracın lastıklerının bastığı yerelerden her iki taraftan yol çökmüş orta kısım yüksek kalmış tam oraya aracımın altını sürttüm askıda kaldı,Allahtan hızlı değildim morelım bozuldu kenarda durdum kontrol ettım zaten karter muhafazam var egzozdada sorun göremedım bunun dışında kontrol etmem gereken başka bir kısım varmı ? oldukça kötü bir sürtme sesi duydum.
Düzenleyen samet206 - 30 Haziran 2016 Saat 19:30 |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam 206 ile değil de Dacia Logan ile (ki daha yüksek bir araç) çoğu kez balığa giderken bahsettiğin yolların aynısı hatta daha beter yollarda, işi abartıp göle ulaşabilmek için tarlalarda bile kullandım Düzenleyen hLL 206 - 26 Mayıs 2013 Saat 23:47 |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Valla hocam bende aynı durum bulcam dıye İnat ettım insan biyerin niyetiyle belli bı yere kadar çıkınca bulmadan dönmek ıstemıyor ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
Yoktur birşey içinizi ferah tutun :) 206' ım da karter koruyucu yok. köye çıkamıyorum bu yüzden. Almak lazım bir ara ya.
Düzenleyen hLL 206 - 26 Mayıs 2013 Saat 23:59 |
|||
![]() |
|||
||
Alın gerçekten 70 - 80 TL civarı fiyatı vardı yanlış hatılamıyorsam ne zaman ne olcağı belli olmuyor iyiki taktırmışım küçük detaylar hayati önemler taşıyor :) |
|||
|||
![]() |
|||
||
Araba benden çok yiyor |
|||
![]() |
|||
||
O işi hiç sormayın ne var ne yok batırdı benı ama helal olsun aslanıma ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
vala benimde aklımda ama parayı denklemem lazım karter koruma yaptırmak için
![]() |
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Geçen servise gittiğimde gelen başka bir 206 ya takıyorlardı 100 liraya sanırım taktılar gitti (siz başka yerde daha ucuza da bulabilirsiniz), bence de merak edecek bir şey yoktur görsel olarak muayene etmişsiniz korumanız da varmış. Geçmiş olsun.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
||
Bugun kullandım sabah sorun yok çok şükür merak ettiğim hanı böyle durumlarda şuraya bak olursa ordan olur dıyen bırısı çıkcakmı dıye konuyu açtım genel bır muayne yaptım hıç bişey yok bi değişiklik de yok araçta işte ama birazda psikolojik etkisi oldu tabi olayın teşekkürler arkadaşlar cevaplar için :) |
|||
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
muhafaza varsa zaten pek önemli değil.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
siz gerekli kontrolleri yapmışsınız bişey olsa şimdiye kadar ortaya çıkardı .içiniz rahat etsin yağ su fren hidroliğine bakın sabah da park yerinde akan kokan yoksa büyük ihtimalle bişey olmamıştır.
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
||
karter koruyucu Google ye 206 karter muhafaza diye yazarsan 50 tl civarı satılıyo çıkan sitelerden birinde hatta sitenin adı da kartermuhafaza mı? ne yanılmıyosam
|
|||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|||
![]() |
|||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
||
malum bu araçların altı çok alçakta benimde bazen vuruyo bide inadına yay kestirip düşüren arkadaşlar var nerde biniyolar acaba yoksa binmiyolarmı
|
|||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|||
![]() |
|||
||
Benim araç biraz leylek bende düşünüyodum basarım dıye bu yaz bıraz ama gerçekten vazgeçtim abartıya kaçmadan belki yaparsam yaparım gerçi 206 ların karter muhafazasını taktıktan sonra altta zarar gelcek hiç bişey kalmıyor gömülü ama tedbirli olmakta fayda var :) |
|||
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
Geçmiş olsun. Kontrolünüz esnasında görsel anlamda herhangi bir sıkıntıya rastlamadıysanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler hocam şimdilik bir sıkıntımız yok çok şukur artık daha dıkkatlı olmaya çalışıcaz çekirge fazla zıplamaz sonuçta :) |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |