![]() |
|
Sac Jant Boyama. Farklı olmak istiyorum. RENK? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 19:10 |
||
![]() |
|||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
pembe yada yeşil gayet fosforlu oluyor :D
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() Çok renk seçeneği var ya |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Bunlar fosforlu renkler ASıl fosforun kendisi var. Onu deneyin gece maytap gibi gezersiniz.
|
|||
![]() |
|||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
||
![]() |
|||
||
İnternette bakındım ama çok bulamadım ya. Buna benzer şeyler buldum süper |
|||
![]() |
|||
||
daha da hoşuma giden olmazsa bu renk var kafamda şuan |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Aynen bu şekilde. Ben de kaliperleri boyayacağım işte içine TRD yazısını bu şekilde yapmayı planlıyorum ama bu fosforun spreyi 38tl Düzenleyen Alicilik - 26 Mayıs 2013 Saat 19:53 |
|||
![]() |
|||
||
Tam olarak nerelerden bulabilirim o spreyi. İstanbula gelicem bu hafta. Bauhaus gibi büyük yerlerde var mıdır acaba ya. Bir de nasıl durur diye merak edip photoshop yeteneğimi konuşturdum gene hahaha nasıl? |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Farklı bir görüntü oluşturmuş yapılabilir aracınızın rengine lacivertede gitmiş ayrıca ama zaman geçtıkçe sıkılacağınızdan emınım ben olsam 2 kat mat sprey boya atıp güzel bir orjinal jant kapağı takardım ki öylede yaptım orjınallık herzaman ıyıdır ve modası geçmez :)
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
||
Sıkıldıkça zımparalayıp boyarım artık |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Eklemeyi unutmuşum Klasik mat siyahı kastettim boyayıp güzel bir jant kapağı takınca çok güzel gösteriyor kendini.Oda güzel hocam basıt bır işlem sonuçta ama yınede jantın sağlığı açısından fazla abartmamak gerek ![]() |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
fosforlu yeşil iyimiş yolda neyim kalırsan reflektöre gerek yok arabayı yanlamasına çekersin
![]() Düzenleyen rolandgarros - 26 Mayıs 2013 Saat 23:32 |
|||
![]() |
|||
||
O çok sade be hocam |
|||
![]() |
|||
||
haha |
|||
![]() |
|||
06GSN77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||
Kardeşim hiç düşünme fosforlu yeşil için işlemlere başla, ve sana zahmet yaparken resim veya videoları eklemeyi unutma. Benimde aracım siyah, fosforlu yeşil kafamda var eğer jant takmazsam yapmayı düşünüyorum bende. kolay gelsin
|
|||
Bazı aşklar cinsellik içermez...
|
|||
![]() |
|||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
||
dip plasti yap bence istediğinde söker orijinaline geri dönersin zımpara boya derdin olmaz yurt dısındasın sanırım orada bir çok yerde bulabilrsin sprey şeklinde
|
|||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
||
80 tl civarı bir kutu sprey |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |