|
206 rc paspas |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
driver_can
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 17:20 |
||
Arkadaslar 206 kullanıcısıyım.Aracımın sofor paspası kıvrılıp duruyor asınmıs.206 rc lrdekı gıbı kenarları grı cerceve donen kalıtelı paspaslar ıstıyorum.Servıs anlamıyor ne ıstedıgımı.Parca kodunu bılen var mı?Benım aracım 5 kapı arka paspaslar benımkıne uyar mı uymasada pek sorun degıl.
|
|||
burak6143
1. Vites 14 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: Kasimpasa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burak6143
|
||
Bende mevcut 206 rc orj paspaslari kenarlari kirmizi takim halinde 0545 215 56 64 burak ilgilenirsen
|
|||
RC
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
orjinal 206 kauçuk paspas aldımı rahat edersin eski 206ımda 2 sene kullandın hiçbir deformasyon olmadı. tavsiye ederim.
|
|||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
||
bugün arabama Peugeot Market'ten aldığım paspasları yerleştirdim çok güzel oldular |
|||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kauçuk paspasları yıkaması kolay kurutması kolay çok avantajlı ve sırkmesi kolay gel gelelim yıkıyorum ayağımı bastığım an gitti 2 günde leş oluyor daha önce halı paspas vardı okadar kir göstermıyordu nerdeyse 1 sene durdu sankı hep temız gıbıydı . Rc olması değilde kalıtelı bir halı paspas tavsiye ederım yazlık olarak kışın kauçuk kullanmak daha mantıklı...
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
driver_can
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
||
Sızınle ıletısıme gececegım.Paspaslar benım araca uyar mı pekı yarın musaıt bır zamanda ararım sızı.
|
|||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
||
sürat kargo ile bursaya 6.88 tl'ye geldi |
|||
rolandgarros
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
||
tüm 206'lara uyumlu bire bir orjinal kesim |
|||
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Banada 206 rc paspası lazım bulursanız banada haber edin
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
arachnid
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hepsi burada dan araca özel 3d havuzlu paspas aldım. arabaya tam oturdu. toz kir paspasın içinde kalıyor. deseni beğenmedim sadece. arka paspas az bişey kayıyor. altına cırt bant silikonladım. milim kaymıyor. tavsiye ederim.
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |