![]() |
|
99 Aracıma 2003 Gösterge Paneli olur mu? Acil. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 14:04 |
Beyler, otomobil mezarlarını dolaşıyorum. Çoooook kazalı 206 var. Çıkma gösterge panelleri arıyorum ama çoğunun satılmış. 1 2 tane buldum. Yalnız 2003 modeller. Sorun olur mu? Çıkışları farklı mı?
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca 1.4 benzinli aracıma 1.4 dizelden çıkma gösterge paneli sorun olur mu? Ya da 1.4 benzinli aracıma 1.1 , 1.6, 2.0 araçların gösterge panelini taksam gene sorun teşkil eder mi?
|
|
![]() |
|
Bir de bazılarında ekstradan soğutma sıvısı sıcaklık göstergesi mi tam bilmiyorum ama ondan da var ya. Devir göstergesi yuvarlağı altında hemen. Ben onlardan taksam o da çalışır mı ya? Kafam da çok soru işareti var. Bilgiye ihtiyacım var. Düzenleme. Bahsettiğim bu. Bu tiplerden alsam çalışır mı? Orjinalinde yok o gösterge. Düzenleyen hLL 206 - 26 Mayıs 2013 Saat 15:05 |
|
![]() |
|
Updullah.
|
|
![]() |
|
Güncel |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Valla hocam bu konuda çok bilgili insan var mı bilmiyorum. Göstergeleri sökmek kolay kendiniz sökün detaylıca inceleyin. Sonra almak istediğiniz parçacılara bir bakın. Ama aracınıza takmadan önce kadranın KM sayacını sıfırlatın yoksa o aracın saatindeki km daha yükse size kalır.Düşükse sizinki ona geçer
|
|
![]() |
|
Uzak şehirlerden alacağım için almadan test etme şansım olmayacak. Olmadı aldığım gösterge panelindeki mıknatıs motorlarını alıp kendi aracımdakine takarım artık ne yapayım. Teşekkürler. Mıknatıs motoru servis satıyor mudur? :/ |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hiç bir servis tamir ve detay parça ile uğraşmaz direk yeni göstergeye yönlenir. Geleceği garanti olan parçalar değiller başına iş almaz servis. |
|
![]() |
|
Doğru diyorsunuz. Çıkmalardan söküp yapacağım artık.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağ aynanın altında bi çıkıntı (ısı-sıcaklık sensörü) varsa çalışma ihtimali var
tabi bunun için bağlantıyı filan yapmanız gerekecek Düzenleyen rolandgarros - 27 Mayıs 2013 Saat 01:52 |
|
![]() |
|
Evet var. Dış ısı sensörü. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |