![]() |
|
Debriyaja basilmadiginda gelen surtme sesi?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mert2091 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 12:16 |
Arkadaslar merhaba.98 model 306 Griffie sahibiyim.son gunlerde yasadigim bir sorunu cozmek adina sizlerden yardim istiyorum.aracinmda debriyaja basmadigim zamanlarda bosdayken yada vitesdeyken sanki vantilator kayisina plastik bir aksam surtuyormus gibi bir ses aliyorum.bu ses debriyaja bastigim zamanlarda ise kesiliyor.rahatsiz edici bir ses degil ama ben aracimin saat gibi olmasini istiyorum brni rahatsiz ediyor bu ses.Birkac arkadasima sordum birisi debriyaj bilyelerindn dedi,bir digeri ise sanzimandan senkromes dislilerinden olabilicegini soyledi.sizce sorun nedir? Ayrica bu sorunu farkettigimden beri sanki arac bazen gaz yemiyor gibime de gelmeye basladi.aracim lpglidir.bu konu hakkinda bilgili arkadaslardan acil yardim istiyorum...?
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de vardı, rölantideyken debriyaja basmayınca motor kısmından sürtme sesi geliyordu 'şıgıl şıgıl diye' tarif edemedim şimdi :)) debriyaja basıncada ses mes kesiliyordu, debriyaj setini değiştrdiler sorun kalmadı şimdi.. 400 tl civarı..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |