![]() |
|
Satılık 307 ( satıldı ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2013 Saat 17:17 |
|
Merhaba arkadaşlar. 307'mi alalı 5-6 ay olmuştu ancak aracı satmaya karar verdim. Daha küçük ve uygun bir araç olan Punto'ya geçmeye karar verdim çünkü aracı tek ben değil annemde kullanıyordu aracın genişliğinden dolayı da biraz şikayetçiydi.Ben araçtan çok memnundum ama malum 1.6 motor vergi biraz yüksek kalıyor o yüzden.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-bakimli-307-126174045/detay/ Aracımın ilanı budur. Antalya içi ve çevre illerden alım satım veya takas olabilir. Sattığım için çok üzülüyorum ama şahsıma ait alacağım ilk arabam Peugeot olacak. Mesajlarınızı bekliyorum. İyi forumlar arakdaşlar.
|
||
Peugeot 307 XT Tiptronik 2004
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı satışlar ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
|
Malesef bende üzüldüm ama yakıt konusunda punto çok daha verimli kısa mesafelerde olduğu için daha kullanışlı.
|
||
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
yanlış tercıh derım:( üzülerek.. 206 hdi bak daha iyi
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
|
206 ları beğenmiyorum içi bana kötü geliyor yani cam açma kapama yeri benim için sorun zaten. Araç az yakıyor ma iç tasarımını beğenmiyorum.Punto veya corsa düşünüyorum.
|
||
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
hayırlı satışlar
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
|
Up
|
||
|
||
![]() |
||
metegorkem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilanda plakanızı neden gizliyorsunuz merakımdan soruyorum ?
|
||
Yeşil Peugeot 307 XS 1.6 Benzin+LPG
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hayırlı satışlar diler corsa tavsiye ederim.
|
||
![]() |
||
|
evet hll206 arkadaşım çok güzel anlatmış eline sağlık. Ayrıca aracı annemle ortak kulandığım için gizle dedi bilmiyorum neden böyle dedi sormadımda ama emin olun aracın hiçbirşeyi yoktur. Size plakasını verebilirm sorgulatmak isterseniz.Araçla ilglileniyor musunuz?
|
||
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
cesitli nedenlerle plaka gizlemek en dogal hakkiniz ancak sunu soyleyeyim bircok musteri adayi icin plaka gizlemek olumzuz karsilanmakta tabiri caizse alternatifler arasinda 1-0 maglup baslamak gibi. Fikir olmasi acisindan yaziyorum yanlis anlamayin.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
XT olan modelde park sensörü niye mevcut değil ?
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
|
Opsiyonel olarak varmış sanırım ilk sahibi almamış. Evet plakayı gizleyine olumsuz karşılanıyor ve dediğiniz gibi 1-0 mağlup oluyoruz biraz zaman sonra onu kaldıracağım.
Corsa larada baktım onda da 1.3 motor var ama o aracada ben sığamıyorum küçük biraz :D Alternatiflerim arasında oda var
|
||
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler rolandgarros.
Arkadaşlar hiç forumda hiç ilgilenen yokmu ?
|
||
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Şahsen bi aksilik var diye düşünüyorum yanlış anlamayın.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Hayırlı SATIŞLAR ..
Corsaya Sığamıyorum Demişsiniz Ancak Punto İle Corsa Arasında Pek Bir Fark Yok Bence ( Eski Kasadan Bahsetmiyoum )
|
||
![]() |
||
|
fexzi: bir aksilik yok gerçekten eğer araçla ilgileniyorsan plakasını veririm o bakımdan sorun yok.
Cente: bahsettiğim eski kasa Corsa yenisine sığıyorum ancak eskisinde koltuğu baya geri almak zorunda kalıyorum. 307 de bile arabaya en son annem binmişse ben giremiyorum dışardan geri alıyorum koltuğu yada annem çok çekiyor :) 307bursa: alacağım araç otomatik olacak malesef ondada hdi görmedim.
|
||
|
||
![]() |
||
|
onurazgin triger ama set komple değiştirildi burdan arkadaşlara da yazayım:
Triger Seti - Devirdaim - V kayışı - V Gergi bilyası - V sabit bilye - motor yağı castrol magnatec 5ad - yağ filtresi - antifirizsf castrol 3lt - balata temizlik sprey 4ad - sıvı conta - eksantirik keçesi 2ad - silindir kapak conta - sübap 16ad - sübap lastiği 7mm 16ad - sübap gaydı tk - gaz ayarı - gaz alımı - elektrik işçiliği - rektefeci işçiliği - mekanik işçiliği Triger için gittiğinde bunlar yapılmış araca Plakayıda vereyim madem:07 AGT 63 Herhalde şimdi daha iyi olmuştur. Boya değişen de yok zaten ilana da yazdım. |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |