![]() |
|
park sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2013 Saat 17:05 |
arkadaslar merhaba aracimin park sensöründe br problem var galiba geri vitese takdigimda bazen arkasi bos oldugu halde sanki birsey varmis gibi bipp liyip duruyo park yerindeyken felan birimi carpdi acaba sensörlere felan diye bakdim bir sey yok , arkadaki sensörleri temizledim su tuttum ama arasira yapmaya devam ediyo birde ekranda bazen hata veriyo park sensörü arizali diye,,,,,, devamli yapsa servise götürücemde arada sirada yapmasi ni cözemedim bir bilgisi yada deneyimi olan varmi simdiden tesekkürler?
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
markası ney park sensorunun orjınal degıl zannedersem.. 1 veya 2 sensor bozulmuş olabılır |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
aynen katılıyorum sensörlerden (genelde köşedekiler) bozuluyor. bunun sebebi otoparkta falan ... birisi tıkılıyor iz olmayınca far etmiyon alet bozuluyor bir de mahalle önünde top oynayan çocuklar. ki onlar bozarsa helal olsun çocuklara dünya malı için kızmayalım. benim arabamı göçertmişler bende ceza olarak oyuna dahil oldum :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
hocam basit bi işlem muftemel sensör arızalı 10 dk bi işi var. garantisi devam ediyorsa servise götür. bu arıza tüm park sensörlerinde raslanıyor
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
sensör arızalı yada pislenmiş olabilir üzerine dut filan düşmüşse ondan da ötüyo olabilir
![]() |
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
ben arabayi yeni almistim sensörlerin orjinal olmamak gibi bir sansi yok,hepsini arac geri vitesteyken sirasiyla parmagimla kontrol ettim calisiyolar ve temizledim de sirayla her sensoru guzelce camsil ve bezle ama nazlaniyo iste arasira
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
ilginç gerçekten ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
peugeot ozellikle son cikardigi modellerde cok ucuz mal zeme kullaniyor bence 2010 model 5008 42bin de daha dökülücek nerdeyse kalbim bir gun partikül filtreyle birlikte atiyo ertesi gun park sensörüyle felan artik
|
|
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
selam.benim peugeot 206 XT aracım var.Park sensörü taktırmak istiyorum.Aracın alt tarafındaki boyalı kısma mı yoksa bagajın altındaki siyah kısma mı taktırmalıyım?Çünkü ona göre renk seçicem.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
pug un hataları anlıktık,insanda öksürme ve hapşırma gibi bişey, bi vardır bi yoktur :) evvel zaman içinde bir rölanti düşüklüğü sorunum vardı, artık rölanti yüksekliğine döndü :) hız sabitleyici gibi 2bin devirde devir düşmeden kendi gidiyor hatta yukuş bile çıkıyor meret :D
siz sulocan_5 yeni takacağınız sensörü tampon kemerinin hemen altına tampona yapın derim :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
rölanti yüksekliği değil o cruise control ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |