![]() |
|
İtiraf ediyormuş (Madam Haklı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2013 Saat 01:29 |
"Itiraf ediyorum, erkekler size çok imreniyorum. Aranızdaki dostluklar o kadar güzel ve eğlenceli geliyor ki. Bazen keşke erkek olarak doğsaydım diyorum. 5-6 kişilik bi arkadaş grubum olurdu. Dağınık haldeki pislik götüren evimizde pes oynardık. Derbi heyecanını doyasıya yaşardık. Hani diyorlarya erkekler sadık değil falan diye adamlar haklı ama. Böyle bi arkadaş ortamında trip atan kız arkadaşla kim uğraşır açık açık söylüyorum kızlara gelirsek ' ayy şu ne giymiş ayy bugün bi ayakkabı aldım fiyatı şu kadar', dedikodular ha bide kıskançlıklar var birbirinin kuyusunu kazma falan.. Erkekler kadar dostluğun kavramını bilmiyoruz ne kadar inkâr ederseniz edin bu bi gerçek."
Madam haklı
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynennnn... Madam çözmüş olayı..Ne mutlu ona yani :) Keşke bizim eşler de çözebilse (:
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helal valla ya helal olsun.. Neyse çok yorum yapmayayım benim hatun okuyo forumu :))
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Helal
Düzenleyen Aziz - 25 Mayıs 2013 Saat 12:08 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Amin, cümlemize :)
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Hayat zor be abi.. Valla acemi307 adı altnda üye olup gelebilir valla |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |